модерни секции

Съвременни тенденции при холните секции

Модерния дом е мечта за всяко домакинство. Като пословично гостоприемен българина държи жилището му да е подобаващо изискано и стилно. Помещението, което е отворено и за нашите гости е именно всекидневната, затова обзавеждането тук е повече от безупречно. Но какви са тенденциите на пазара за уютна и в същото време модна дневна. Безспорен факт е, че секциите имат много голяма роля за това да превърнат помещението в гостоприемно и комфортно. Секциите, които днес представят дизайнери са свързани основно с минималистичния стил. Пищните и с много шкафове варианти останаха в миналото и днес потребителите избират именно тези, които създават динамика и съвършенство в интериора. Нови секции холни за всекидневна ще намерите във всеки мебелен магазин. Едни са по-старомодни, други доста по-иновативни, трети компактни. Въпрос на вкус и претенции да изберете идеалната,която идеално да се адаптира към изградения интериор. Моделите, които са в каталог 2018 се отличават със своите свежи цветове. Бяло, сиво, гланцирани повърхности отново в светли тонове са предпочитанията на интериорните дизайнери. Интересното в случая всъщност е в това, че освен модерни секциите за всекидневна са и лесни за поддръжка, което за съвременната домакиня е голямо предимство. Това, че не се използват скъпи препарати, а единствено суха памучна кърпа е и въпрос на запазване на нетоксичността в дома. както знаете всеки секциипочистващ препарат съдържа химикали, които макар и с приятна миризма могат да бъдат и вредни за човешкото здраве. Затова съвременните производители на секции за хола или всекидневната освен стилни и изискани модели използват материали, които не изискват особени грижи. Да създадете приятна обстановка е наистина лесно. Доверете се на интуицията си и се насладете на гамата продукти, които магазините за холни секции предлагат. Те са малки, адаптивни, разчупени и неангажиращи, но с присъствието си създават невероятно усещане за топлина и изисканост. Колкото по-атрактивни като форми помещения ни предлагат строителните предприемачи толкова и предизвикателството за мебелистите е провокирано от това да създадат съвършените секции, които да паснат на всеки хол.

И следвайки минимализма в обзавеждането и тук модели 2018 секции са напълно провокирани от това да представят на потребителите едно уникално мебелиране. От единични тв шкафове до разчупени и атрактивни модулни системи настина сме привилегировани от огромния избор, който пазара ни предлага. Как обаче да изберем една или друга секция, след като всички са толкова изящни и модерни? Ако сте подвластни ма модата не само по отношение на облеклото, а и на интериора е препоръчително да се запознаете с най-новите и качествени секции от ЛениСтил.  Това, с което те впечатляват са отворените витрини. Помните, че преди десетина години всички витрини бяга грижливо затворени с прозрачни или матирани стъкла. Предимствата на тези остъклени детайли от секцията бяха насочени към това да предпазят от запрашаване поставените  тях чаши. Но от доста време насам секциите не се използват като място за съхранение на посуда, а като декор, който създава приятно усещане и комфорт в интериора. Неудобството, което стъклените витрини провокираха е, че домакините непрекъснато трябваше да ги почистват с препарати за стъкло за да бъдат те винаги бляскави. И ето, че моделите секции, които са акцента през 2018 г. са насочени именно към отворените кутии, които нямат грозни и изискващи специално внимание витрини. Чашите вече са прибрани в кухненската мебел, а секцията е този кът, в който събирате сантиментални спомени и аранжирате прекрасен тв кът. Виждате как напълно елементарни детайли преобразяват облика на секцията и ѝ придават наистина модернистичен и семпъл вид. Още един важен акцент при моделите 2018 са неправилните форми и създаването на различни композиции от няколко детайла, които се разполагат на различна височина по стената в хола. Малки и разчупени тези секции са истинското съвършенство, което търсите. Не е нужно да заемате целия хол с мебели, защото според учението Фън Шуй това е символ на задушаване и нарушаване на равновесието в дома. Подобрете с модел секция, която е стилна, качествена и в как с модните тенденции през тази година. Обикновено клиенти избират така наречените градски модели холни секции, които са прекрасно и евтино решение, а други предпочитат модели, които са доста по-провокативни като модулните системи.модулна секция

За почитателите на модулната мебел вижте тук предложенията на ЛениСтил https://goo.gl/aG51jB . Те са напълно практични и се приспособяват успешно според възгледите Ви за обзавеждане на дневната. А ето и предимствата на модулните секции, които се предлагат за дома. Ако трябва да  изброим като пет причини положителните страни на тези секции, то именно те са – изгодни цени, адаптивност, креативност, индивидуалност, възможност да бъдат позиционирани не само в хола, а и в други места в жилището.

  • Изгодни цени. Определено покупката на модулна секция не изисква кой знае какви финансови ресурси, които да вложите. Тъй като сами избирате колко детайла от системата да използвате то сами определяте цената, която да заплатите.
  • Адаптивност. Това е определящ критерий за много клиенти. Факта, че повечето помещения са с нетипични форми, начупени и изискващи добра организация то с избора на модули, които напълно да паснат на интериора е важен за да се получи завършена и добра картина. .
  • Креативност. Собствениците на модулни секции се превръщат в интериорни дизайнери. Истинско удоволствие е сами да проектирате обстановката и да създадете любим кът със собствените си ръце. Въображението и креативността ви се превръщат в главен виновник на това, което сами ще нарисувате в хола си.
  • Индивидуалност. Предимството на модулните секции е в това, че те създават неповторими и единствени по рода си композиции. Да, в магазините за мебели те са проектирани според виждането на дизайнера, но вие можете да подобрите и да измислите нещо наистина индивидуално като решение и визия.
  • Кой е казал, че мястото на модулната секция е в дневната? Факта, че можете да местите детайлите там, където имате реална нужда от тях показва, че не бива да се ангажирате единствено с позиционирането им в хола. Поставете един от елементите в коридора или спалнята, направете дома си толкова шарен и оптимизиран, така че действително да се чувствате удобно и комфортно.

Доверете се на ЛениСтил и многообразието от секции за всеки дом.