нов водомер

Каква е цената за смяна на водомер?

Съветите в Интернет пространството по отношение на предлагани изгодни продукти и услуги наистина изобилстват. Но се оказва, че едва когато сме поставени пред предизвикателството сами да се справим с някой проблем отделяме от времето си да получим подобна информация. За онези от вас, които сте от София и имат съмнения, че водомера отмита грешно днес ще представим малко полезна информация. Оказва се, че нямаме никаква представа как да действаме, когато на гишето за плащане са сметки ни поискат сума, драстично по-висока от обичайната. И тъй като сме свикнали винаги да си плащаме без да се замисляме то в един по-късен етап започваме да се съмняваме в това дали наистина пълним басейн или ползваме вода за битови ежедневни нужди. Става въпрос за това, че не само е вероятна повреда на водомера, но също така е възможен скрит теч, който да тегли вода, която ние реално не консумираме. И в двата случая обаче се нуждаем от квалифициран водопроводчик, който да открие причината за високата сметка.водомери

Логично е да имаме предвид, че за услугата смяна на водомер ще трябва да си платим. Обикновено ВиК дружествата оторизират фирми, които да извършват подмяната на измервателни уреди и да я узаконяват. Така не само дружеството, но и крайния клиент има полза от това да се спести време и да избере съответно фирмата, която да предложи най-добра цена. Ако искате наистина добра оферта ползвайте търсачката  и въведете  водомери смяна – цени София. Ще се убедите, че в столицата има доста фирми, които са упълномощени от  Водоснабдяване и канализация София за да извършват такива услуги. Цената обикновено е в параметри, които зависят от вида на избрания от клиента водомер. Често хората предпочитат да си спестят редица неудобства и избират стария им водомер да бъде сменен с нов, който е с опция за дистанционно отчитане. Всъщност това е доста удобно, тъй като не е необходимо да сте винаги у дома, когато инкасатора минава да засича показанията на потребление ви за месеца.

Цената за труд не е фрапираща, а напълно нормална. Тя включва извършване на оглед и анализ на състоянието на водомера. При установена поправима повреда и не изтекъл период за експлоатация е възможно с лек ремонт да се поправят нещата. Но при тотална загуба на коректно отчитане фирмата ще извърши смяната като стъпката която следва да направи е да спре водоподаването и да деинсталира стария водомер. На негово място се монтира нов и се прави тест на системата и правилното му отчитане. Всичко е лесно бързо и на добра цена. Така, че не губете време, а при нужда от смяна на водомер се доверете на Хидро старт София.