стол

Как да изберем трапезни столове в съзвучие с интериора

Обзавеждането в трапезарията е също толкова важно колкото и специалитетите, които се сервират там. Обстановката предразполага хората за приятно прекарване на времето и уютни дълги вечери. Да не пропускаме това, че в помещението много често посрещаме и гостите си, които също трябва да бъдат настанени подобаващо. В случай, че вече сте избрали масата трябва да отделите необходимото внимание и на трапезните столове. Разнообразни и атрактивни модели ви очакват в продуктовия каталог на https://www.venus.bg/маси-и-столове/кухненски-столове. Правилните модели ще се погрижат за вашия комфорт и ще направят атмосферата повече от приятна и желана.

Класическите столове – винаги актуални и предпочитани модели

Едно от основните правила, когато избирате подобни мебели е да съобразите размера им с капацитета на помещението. Те трябва хармонично да допълват масата и когато хората са седнали, около тях да има достатъчно място за преминаване. Много често такива артикули се явяват класическите модели, които имат правилна форма, семпла и изчистена визия. Достатъчно функционални са и предоставят удобство. Този вид столове се изработват в топли дървесни цветове и ни приближават максимално до природата. Важно е масата да бъде от същия материал, за да се постигне синхрон във визията. Класическата красива линия, която има столът е допълнена от мека и тапицирана седалка. Характерна особеност на тези модели е това, че облегалката може да бъде с тапицерия или без, но винаги се откроява с красиви декоративни елементи. Обърнете внимание на модела, който онлайн магазин Venus.bg ви препоръчва. Трапезен артикул Дениз – Бял мат:трапезен стол

  • Модел „Дениз“ е с букова конструкция и тапицирана седалка с дамаска тип „Жакард“;
  • Той е подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • Предлага се с избор на цвят;
  • Цената му е само 67 лв а това ще ви позволи да поръчате достатъчно бройки.

Чудесна възможност да обновите трапезарията, като използвате красиви и функционални столове.

Материалите на изработка играят ключова роля

Освен за външността на артикула материалът от който той е изработен оказва съществено влияние и на неговата здравина. За синхрон в интериора е добре масата и елементите за настаняване да са в един материал и добре съчетани, но на първо място трябва да търсим стабилност. Моделите чиято основа е направена от здрава естествена дървесина се отличават с перфектно съотношение красота/ здравина. Дървото винаги внася топлина и уют в помещението, а това е от особено значение за трапезарията, където се храним и прекарваме немалка част от времето си. Разгледайте подробно трапезните моделите, които са налични в каталога и открийте перфектните за вашия дом лесно и бързо в онлайн пространството.