скрин

Защо е изгодно да поръчаме скрин за спалнята?

Обикновено се счита, че обзавеждането за спалня е по-качествено и съответно по-скъпо. Разбира се има и някои изключения, защото лесно ще намерите по-малки и декоративни мебели на разумни цени. Предлагаме ви да разгледате красивите евтини скринове за спалня. Тези мебели намират своето приложение точно в тази зона, защото предоставят допълнително място за съхранение. Конструирани са изключително функционално и впечатляват с качество и стил.

Заслужава ли си да вземем удобен скрин?

Когато намерите хубава и евтина мебел, е разумно да я поръчате, за да направите стаята по-удобна. Скринът винаги е бил изключително функционален, заради наличието на няколко чекмеджета и шкаф към него. През годините тази мебел е променила своята визия и дизайн, но е запазила практичността си. Срещу скромна сума ще се сдобиете с обзавеждане, което би направило спалнята много по-подредена и организирана.

В скрина ще подреждате различни тънки дрехи и други вещи, а неговият плот би могъл да послужи като поставка за телевизор. Стиловете, в които се изработват тези модули, са много разнообразни и често производителите ги комбинират с различни комплекти за спалнята. Това е шанс много по-бързо и лесно да откриете дизайн, който ще изглежда красиво и ще се съчетае лесно с вашите мебели. Визуално тази част от обзавеждането ще балансира големите артикули легло и гардероб. От магазин Венус препоръчват – Скрин тоалетка с огледало – Дубай – Графит/Кашмир/Денвър:скрин тоалетка

  • скрин тоалетка „Дубай“ – практично допълнение за обзавеждане на Вашата спалня;
  • част е от обзавеждането на спален комплект „Дубай“;
  • моделът включва модул с две чекмеджета, тоалетка с чекмедже и шкаф с плавно затваряне на вратичката;
  • има възможност за свиване и разтягане на скрина.

Практична съвременна мебел, с чиято помощ много бързо ще оформите красив интериор в спалнята.

Какви са характеристиките на качествените мебели?

Щом инвестирате в ново обзавеждане се интересувате от начина, по който е направеното. Материалите използвани в изработката са важни за здравината и срока на експлоатация, който ще ви предложи артикулът. В момента производителите използват най-често MDF и ПДЧ плоскости. Те до известна степен заместиха дървесината като нейн по-евтин и функционален еквивалент. Мебелите направени по този начин се отличават със своята устойчивост и елегантна визия.

Модерните материали имат гланцирано покрити, което дава шанс да поддържате хигиената на много по-високо ниво. От друга страна това покритие предпазва новата мебел от повреда и позволява да я ползвате по-дълго време. Преди да инвестирате в нещо конкретно предлагаме да се запознаете подробно с неговите характеристики и най-вече с размерите. Така ще сте уверени, че новата мебел ще е максимално полезна. Голямо удобство са и механизмите за безшумно отваряне и затваряне на чекмеджетата, за да остане обстановката в спалнята все така уютна.