Защо да изберем дамската туника?

Дамската туника е една от най-сполучливите женски дрехи. Дизайнерите направиха този вид дамско облекло, за което милиони жени са им благодарни. Смес от рокли и блузи, този вид дреха се съчетава еднакво добре с костюм, за да изглеждате официално, както и с клин за спортна визия.

Дамската туника винаги е на мода. Тя е винаги част от женския гардероб. Трябва много да внимавате с комбинирането обаче. Комбинацията от дамски туники с различни по дължина поли, панталони, дънки и клинове винаги изглежда добре. Можете дори да ги носите и с къси панталонки. По всякакъв начин ще изглеждате добре. Според дизайнерите, с колкото повече туники разполагате, толкова повече различни визии можете да имате. Нужно е само въображение и стил, за да сте неустоима. Тази година са много модерни дамските туниките тип риза. Хем си с риза за елегантност, хем с туника за по-удобно. Така лесно прикриваш някои несъвършенства, които не харесваш в тялото си. Те много приличат на мъжките ризи и нещото, което най-много учудва е спуснатата яка. Други много модерни тази година туники ще са тези с дълги, широки ръкави, туники с различни аксесоари по тях, къдрички и други. Черно-бялото пак е на мода. За да сте още по-неотразими, добавете към своята туника и подходящ аксесоар и винаги ще ви забелязват.

Класическата туника се появи преди няколко години и оттогава е неразделна част от всеки женски гардероб. В зависимост от фигурата има много варианти и модели. Може да се носи от жени на всякакви възрасти. Никога няма да изглеждате състарена или нелепо с който и да е вид туника.

Дамските туники с индийски мотиви са едни от първите, които излязоха на пазара. Идеално се съчетават с дънки, както и с широк панталон. За допълнение, носете широки гривни или аксесоари от този тип.

През това лято ще бъдат много актуални плетените туники с големи дупки. Съчетавайте с широк колан и бъдете неустоими и чаровни. Можете да носите туниките и върху бански на плажа. Ще бъдете секси.

За да изберете най-подходящата за вас визия изпробвайте различни варианти и избирайте смело. Не се плашете от нестандартни комбинации, защото в повечето случаи те са успешни и привличат всички погледа към вас!