Дерматолог – как да изберем професионалист

Специфичното при дерматологията е това, че има много голямо значение как ще бъде проведено едно лечение, който ще извърши прегледа и какъв е опита на лекаря. А кожните болести се оказват не малко като видове, което предполага много добра подготовка на дерматолога, опит и компетентност. Когато се наложи да потърсим дерматологична помощ то първото, което правим е да потърсим препоръки за специалисти в града, в който живеем. Както и при лекари, специализирани в различни области това, което е необходимо да направим е да се фокусираме върху онези доказаните и с висок рейтинг сред пациентите. Днес ще представим лекари дерматолози, които са в състояние да решат всякакви проблеми, които се отнасят до спецификата на кожното ви заболяване, а освен това са квалифицирани и в естетичната дерматология, което означава, че не само ще се погрижат за здравето ви, но и за вашата красота.

Дерматоскопия – задължителен етап при поставянето на диагноза

Има симптоми, които не винаги за показателни за това да се определи конкретната диагноза за определено заболяване. Характерно за дерматологията е това, че има различни способи за изследване типа на заболяването, симптоматиката и последиците. За да бъде назначено лечение, това което е необходимо да се направи е https://www.dermamirabel.com/uslugi/dermatologia/dermatoskopiya/. Това е повърхностно изследване на определен участък, който показва какъв е проблема и какъв е етапа на развитие на съответното заболяване. Известна още като епилуминесцентна микроскопия е дерматоскопията. Най-често този метод на изследване се налага при различни видове кожни лезии и образования, за които дерматолога може да има съмнение за това, че става въпрос за злокачествено заболяване.

Използването на този метод е особено специфичен, тъй като не всеки дерматолог би могъл да го приложи. Независимо дали става въпрос за един от следните видове дерматоскопия:

  • Поляризиран;
  • Неполяризиран;
  • Видеодерматоскоп.

Сред основните главни моменти тук е пита на дерматолога. Диагностика е точна и прецизна само и единствено в случаите, когато специалиста разполага с реален опит и дългогодишно практика. Така наречените поставени диагнози по учебник не биха дали реални резултати и всъщност могат да се окажа и опасни за пациента. Именно поради това един от съветите, които можем да ви дадем е при извършване на дерматоскопия да използвате услугите на дерматолог с доказан опит и утвърдени позиции в своята област.

Добрите дерматолози от Бургас

Не са малко специалистите, които се ползват с висок рейтинг и благоразположението на пациентите. Но ако търсите не просто решение на дерматологичен проблем, а също така и козметично подмладяване, както и друг вид естетични процедури то представяме на вниманието ви екипа на клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас. Изберете дерматолог – https://www.dermamirabel.com/za-nas/ekip/d-r-nedyalko-dragolov/ и екипа му. Компетентността на лекарите дерматолози е доказана и свидетелство за това са не само многобойните удовлетворени пациенти, а също така и международни награди и призвания.Инжекционна мезотерапия

Докторите дерматолози са посветени на своята професия и предлагат на пациентите си отговорно и високо ангажирано отношение към здравословните проблеми от различен характер. Сред услугите, които можете да използвате в клиниката са:

  • Дерматология, който включва дълъг списък с процедури, които са изключително ефективни спрямо вида на заболяванията. Лекуват се дерматологични проблеми като себорея, псориазис, гъбички по ноктите кожни лезии, премахване на татуировки, криотерапия, извършване на кожна биопсия, дерматохирургия и други терапии, които са изцяло свързани с правилността на диагностицирането както провеждането на конкретното лечение;
  • Естетична дерматология

Повишаването на самочувствието на пациентите е от съществено значение за екипа от дерматолози на клиника Мирабел Бургас. Тук и сега имате възможност да се подложите на разнообразни терапии по лазерно подмладяване, трайно обезкосмяване, радиочестотен пилинг, химичен пилинг, лифтинг с мезоконци, инжекционна мезотерапия, поставяне на филъри, боток и други.

Ефективността на тези дерматтологични и естетични процедури се дължи именно на опита и квалификацията на специалистите, на който ще се доверите, а дерматолога д-р Недялко Драголов и неговия екип гарантират това.