Открийте качествен директорски стол на перфектна цена

Всяка фирма която държи на своята добра репутация трябва да мебелира офиса си с подходящи артикули, които да подпомагат работата на служителите. От особено значение са столовете, тъй като хората работещи пред компютър винаги усещат дискомфорт и схващания, ако не са настанени правилно. Купи от Венус.БГ директорски стол на супер цена, който ще бъде достатъчно комфортен. Важно е артикулът да притежава ергономичност и да може да се регулира в различни позиции.

Защо да изберем директорски стол за всеки служител

Тези луксозни и красиви артикули не е задължително да бъдат характерни само за управленския екип. Бихте могли да снабдите всеки един служител с подобна качествена мебел на изключително изгодна цена, като разгледате предложенията в каталога на Венус.БГ.  Всички директорски модели са достатъчно внимателно и качествено изработени, но не е задължително да са толкова скъпи. Те притежават безспорна ергономичност и се отличават като луксозни още от пръв поглед. Доста по-големи като конструкция са от класическите работни и предлагат невероятно удобство при седене. Работникът може спокойно да настрои височината, наклона, подлакътниците и други неща които ще му донесат повече комфорт по време на работа. Днес ще ви представим характеристиките на един от най-качествените модели. Директорски стол Carmen 6590 – Черен:директорски стол

  • Цената е супер ниска само – 158лв;
  • Директорският офис стол „Carmen 6590“ е с хромирана основа и подлакътници;
  • Столът е с висока облегалка и удобна седалка с газов амортисьор за регулиране на височината и люлееща опция;
  • Тапициран с еко кожа и мрежа в черен цвят;
  • Има множество функции в зависимост от Вашите нужди и изисквания.

Това е една качествена мебел, която ще осигури на всеки седящ необходимия комфорт като супер ниската цена го прави подходящ за вашия офис. Така ще имате възможността да поръчате повече бройки.

Материалите за изработка са определящи за стила

Директорските офис столове са направени от най-добрите и здрави материали. Те работят изключително прецизно, тъй като механизмите с които са снабдени биха могли да се използват ежедневно без никакъв проблем. Цялостната визия на артикула говори за луксозен и стилен продукт, който освен това е и тапициран подобаващо. Обикновено се използва еко кожа от най-високо качество, която не променя своите характеристики във времето. Може да е вложена и модерната мрежеста материя, която пък осигурява необходимата проветривост и когато сте седнали по-дълго време не се усеща така неприятното запарване. Директорският модел се поддържа лесно, като може да се почисти с влажна кърпа без препарати. Не се колебайте да предпочетете тези луксозни мебели пред класическите.