П-образен диван

Предпочитани ли са диваните по поръчка и защо?

Често се случва така, че ви допада даден вариант мека мебел, но поради това, че продукта не е с подходящи размери за да падне в имота ви се налага да направите компромис и да се задоволите с друга алтернатива. Но не бива да се отчайвате, тъй като все повече се оказват онези търговци, които за да удовлетворят предпочитанията на клиентите си прилагат методите за изработка по поръчка. Благодарение на продуктовата гама, които Мебели АРЕНА диван по поръчка представя сега можете да сбъднете мечтата си за красиво, уютно и функционал оборудвана зона за отдих, почивка и релаксация. Какво е необходимо да знаете за меката мебел, която ще поръчате по ваши критерии ще споделим в днешната тема.

Особености на индивидуалната поръчка на диван

Характерно за продуктовите решения, които се предлагат на пазара е това, че всяко едно от тях може да се приложи и изпълни с индивидуални параметри. За да е сигурно, че всичко ще бъде идеално пасващо на пространството, с което разполагате ето няколко насоки, от които да се ръководите преди да вземете окончателно решение:

  • Направете точно измерване на зоната, където желаете да бъде позициониран дивана;
  • Предвидете допълнителна площ, която е ключова по отношение на прилагане на функции като разтегателен механизъм за сън или използване на подматрачното пространство за съхраняване на вещи;
  • Помислете върху типа на тапицерията и нейната поддръжка;
  • Определете бюджет, в чиито рамки бихте предпочели да се вместите като разход.

Индивидуалната поръчка се дефинира като такава предвид факта, че се прилагат ваши лични изисквания, от които дизайнера се ръководи за да създаде поредния интериорен шедьовър. По-скъпи са този вид изделия, тъй като все пак не се касае за използване на шаблони матрици, а се изготвя напълно нов проект, който е фокусиран върху специалните ви изисквания.

С колко се оскъпява стойността на диваните по поръчка?

диван Може би си мислите, че е напълно нормално един модел по поръчка да струва с 20 % повече от базовите стандартно изработени дивани. В каталога на магазин Мебели АРЕНА ще ви направи впечатление, че има стартови цени, които обаче не са окончателни. Това е така предвид факта, че винаги могат да бъдат нанесени конкретни промени, които да въздействат на формулирането на офертата. Само при точно уточняване на детайлите и подробностите би могла да се предостави такава цена, която да е крайна и фиксирана на база вашите критерии.

И въпреки, че моделите дивани по поръчка се предлагат на по-висока цена то не са малко клиентите, които ги предпочитат предвид това, че изделията са много по-приспособими и покриващи личните ви претенции.