месни стоки

Защо е необходимо търговците да разчитат на доверени доставчици на месни продукти

Българина обича да си хапва месо, а когато е закупена от надежден доставчик и на добра цена то това определено е от значение. Ако сте търговец и клиентите ви споделят, че не са удовлетворени от стоките, които откриват на месните щандове е добре да вземете нещата в свои ръце и да потърсите утвърден доставчик. За да ви улесним ще представим дистрибуция на месни стоки от zagoragroup.bg с уговорката, че можете да разчитате на екипа от професионалисти да ви осигури перфектна селекция от подбрани изделия на отлични цени.

За хора с претенции към добрия вкус

За клиентите е необходимо храната, която поднасят на трапезата си да бъде наистина качествена и да отговаря на определени вкусови предпочитания. Именно затова е от съществено значение като търговец да можете да осигурите изключително добри, ефективни и качествени продукти, от които да могат вашите клиенти да се възползват.

Доверявайки се на дистрибутор като Загора Груп БГ не просто си осигурявате верен партньор, а се снабдявате с най-добрите, висококачествени и подбрани вкусове за максимално удовлетворени клиенти. Всички изделия се характеризират с:

  • Производство до най-високи стандарти;
  • Най-добро качество;
  • Конкурентни цени;
  • Разнообразие от марки и водещи производители;
  • Богат асортимент от пресни, сурови меса, варено-пушени, замразени и други.

За всеки вкус вашия дистрибутор ще осигури продуктова гама достойна да задоволи най-високите претенции на клиентите относно специално направена селекция, съобразена с очакванията и търсенето на потребителите.

Безопасно съхранение и транспорт

месни продуктиСъществен момент при търговията с месни продукти заема тяхното транспортиране и съхранение. Изключително важно е да отбележим, че когато се касае за високо качество и това клиента да получи годни за консумация продукти е определящо как храните ще бъдат съхранявани в дистрибуторските складове и по какъв начин ще бъдат транспортирани.

Загора Груп БГ гарантира спазване на високи хигиенни норми като извършва съхранение ма месните стоки в специални хладилници, които работят на постоянна определена температура, допринасяща за запазване качествата на храната. Освен това фирмата разполага с отлични условия за транспортиране и доставка, при които:

  • Непрестанно се следи контрола на температурата по всяко време на транспортирането на стоките до търговските обекти;
  • Води се адекватна ангажираност и действие по отношение на почистването и дезинфекцията на превозните средства;
  • Следи се за нарушени опаковки;
  • Транспортирането се осъществява с над 50 специализирани автомобила, които се проверяват преди всеки курс за технически аварии и проблеми, които потенциално могат да бъдат причина за влошаване на качеството на дистрибуцията на месните стоки.

Има защо като търговец да се доверите на професионалисти, които могат да осигурят висококачествени и с отличен вкус храни за вашия обект.