Двулицев матрак: Как да направите перфектен избор за мечтания нощен сън

Матраците с две лица се превърнаха в предпочитан вариант заради своите безспорни предимства 

Когато започнем да преобразяваме дома си, независимо дали заради необходимост от ремонт, или просто за да внесем нови елементи в интериора, винаги специално отношение получава нашата спалня.

Това е обяснимо: тя ни осигурява така нужният комфорт нощем, тя е нашият кът за пълноценна почивка, където презареждаме силите си, за да може на сутринта отново да се изправим пред обичайните предизвикателства на ежедневието.

Несъмнено помещението трябва да е удобно, приятно и да разполага с всичко нужно за спокойствието ни. Основата, на която спим вечер, никога не трябва да бъде компромисно решение.

Съветът на специалистите гласи следното – направете своя избор на двулицев матрак Нани. Марката предлага качествени модели и изработка, а продуктите с две лица имат безспорни предимства, които през годините са ги превърнали в предпочитана начин за инвестиция в здравето.

Двулицевите матраци се поставят върху рамка, а не директно върху отвора на леглото. Ролята на дървената конструкция е да осигури твърда опора и проветрение, приток на достатъчно въздух.

С мултифункционалните продукти може да избирате по-удобната за вас страна, съобразена с актуалния сезон. Обикновено калъфите са с различно съдържание – зимна и лятна тъкан, за да се наслаждавате на усещане за топлина или на хладина, в зависимост от температурите навън и в стаите.

Плюсовете на двулицевите матраци не спират до тук. Тяхната гаранция почти винаги е доста дълга. Причината за това е, че се износват равномерно, именно заради опцията да се обръщат на 360 градуса. Така тежестта се разпределя и тяхната издръжливост е завидна през годините. Производителите могат да се погрижат за спокойствието ви и ви предоставят сигурност във времето за стандартна употреба.

Разбира се, първото правило е да проучите пазара и да разберете наистина от какъв матрак се нуждаете. Той трябва да отговаря на очакванията ви, когато говорим за твърдост, размери и отличителни белези. Може да се насочите към онлайн магазин с опция за тест в мострена зала или да заложите на директна консултация с експертите, които познават популярните марки и модели матраци на местно и световно ниво.

Българските компании непрекъснато осъвременяват технологиите и вложените суровини, а Нани залагат на цялостна концепция за дизайн, иновативност и подход, способни да отговарят и на най-претенциозните клиенти и техния вкус. Фирмата разработва пружинни системи за сън, които са не просто комфортни за тялото, а и създават здравословна среда за сън.