часовник

G-Shock – шокиращо здравата колекция

Една от най-популярните марки на световната сцена в часовникарския сектор Casio с основание има толкова много почитатели. Колекциите на японския производител се отличават със своето разнообразие, което е съсредоточено не върху друго, а с оглед на това да предоставят на клиентите аксесоари, които да отговорят на техните нужди, активности, хоби занимания. Така на пазара се появява и G-Shock часовник от най-ново поколение, който изумява със стил, здравина и устойчивост. Кое прави G-Shock търсен и предпочитан не само от мъже, а и от дами ще ви разкажем в следващите редове.

Най-здравия ръчен часовник

Ако потърсите в Интернет пространството информация за най-здравите ръчни часовници, които са устойчиви на удар и екстремни предизвикателства то на първо място търсачката ще класира именно колекцията на Касио G-Shock. В исторически план първия екземпляр от колекцията се появява пред далечната 1983 година като основния замисъл на производителя е да предложи решение, което да устоява на удар и всякакви екстремности, които могат да увредят обикновен ръчен часовник. И наистина успяват с тази мечта като така на пазара се появява първия удароустойчив G-Shock часовник, който набира много висока популярност и интерес сред почитателите на спортните аксесоари.

И тъй като Касио е от марките, които не си позволяват да тъпчат на едно място и държат клиентите им да получават най-доброто развитието на G-Shock продължава и до днес.

История на G-Shock

Така периодите на подобрения са свързани с:ръчен часовник

  • Появата през 1989 година на първия аналогов модел с шокираща удароустойчивост G-Shock;
  • Термо сензор – иновациите с в ход и през 1992 година от Касио изумяват с още една иновация при колекцията станала толкова популярна в света;
  • Освен устойчив на удар един мъжки спортен часовник следва да бъде и водоустойчив. Ето така още същата година 1992 година от японския бранд предлагат вариант с 20 АТМ;
  • Часовник устойчив на ръжда? Независимо, че акцента на Касио в тази колекция са силиконовите и карбоновите материали няма как да бъдат избегнати и металните елементи. За да бъде още по-здрав и устойчив се разработва през 2010 г. модел G-Shock, който напълно да устои на влага, климат и въздушни влияния, които биха били предпоставка за каквото и да било увреждане на детайлите по аксесоара;
  • От 2011 година до днес колекцията, считана за най-здрава в световен мащаб определено изумява от техническа гледна точка. Все по-устойчиви на прах, кал, замърсявания, използван като инструмент за оцеляване в екстремни условия от Касио представят най-невероятни модели G-Shock, чиито функции се приемат като свръхчовешки и невероятни.

Днес всеки мъж притежаващ такъв аксесоар е напълно удовлетворен от часовника си,тъй като това е атрибут, който е нещо повече. Той е гаранция за увереност, самочувствие и свобода да правиш онова, което обичаш.