разтегателна маса

Защо е важно да притежаваме функционална холна маса

Дневната е мястото, в което прекарваме по-голямата част от времето си у дома. Мебелите, които ни заобикалят трябва да са подходящи за нашето ежедневие и да ни харесват на външен вид. Винаги сме имали специално отношение към холната масичка, защото тя е естетичният завършек, който ни гарантира красив интериор и удобство. Без нея помещението ще изглежда някак празно и непълноценно. Тя се поставя пред дивана и съответно трябва като размер да се комбинира с него. Мебели Венус представят много модели в актуален дизайн, които ще се впишат перфектно в нашия дом.

Какви са характеристиките на перфектната холна маса

В зависимост от това какво ще поставяме върху плота ѝ, трябва да изберем модел, който ще ни бъде удобен. Много семейства сервират вечерята именно върху холната масичка, защото телевизорът е притегателен център и съответно всички искат да гледат нещо вечерта, докато се хранят.

За този случай производителите са създали специален артикул, снабден с повдигащ механизъм. Това означава, че височината на холната масичка може да се регулира в зависимост от това как ни е удобно. През деня тя ще бъде малка ниска мебел, а когато я използваме за хранене ще напомня трапезна. Тези модели в повечето случаи се правят от mdf и пдч, а също така с достатъчно стабилен и широк плот. Венус има наличен точно такъв модел. Разтегателна холна маса KENT ELAST 130/170 (134-174)/67/60-76 см. С повдигащ механизъм, MDF кестен:маса

  • ELAST 130/170 – класическа маса, подходяща за хол или дневна, изработена от МДФ и ПДЧ;
  • плотът е правоъгълен, снабден с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • тя част от серия мебели „KENT“ с класическа ретро визия.

Красив, качествено изпълнен модел, който ще бъде удобен за семействата с по-малки апартаменти, които нямат трапезна зона и спокойно могат да използват тази мебел, за да се хранят на нея.

Как да съчетаем холната маса с останалия интериор

Задължително този артикул трябва да подхожда на меката мебел, защото ще бъде поставен точно пред нея. Размерът не бива да е прекалено голям, за да се преминава спокойно през помещението, без да се блъскаме в някакви ъгли. Цветът и материалът от който е изработена също трябва да са в синхрон със секцията и меката мебел.

Обикновено много от хората избират някакъв нюанс на дървесината, който обаче трябва да бъде много близък до секцията. Ако искаме нещо по-модерно има красиви модели със стъклен плот и основа от mdf. Онлайн имаме шанс да разгледаме много разнообразни варианти и внимателно да определим точния за нас.