легло

Изберете комфорта на тапицираното легло

Рано или късно семейство се изправя пред въпроса какво да бъде леглото в спалнята. Ако сте склонни да разчупите сивото ежедневие и да се доверите на нещо иновативно и модерно, тогава по-добре заложете на тапицирано легло от мебели Венус. Този артикул става все пожелан от хората, тъй като преимуществата му са доста в сравнение с традиционните добре познати модели. Днес искаме да поговорим малко по-подробно за тази тапицирана, луксозна и разбира се много комфортна мебел.

Какво да очаквате от тапицираното легло на Венус

Този актуален модел е харесван най-вече от хората, които обичат луксозното и се наслаждават на високата класа в мебелирането. Моделът е облечен в мека и приятна на пипане дамаска. Това е перфектният начин да се избегнат острите ъгли в които понякога се нараняваме. Също така тапицерията е компонентът, който прави цялостния облик на модела. Не бива да пропускаме в днешната презентация и голямата стилно изглеждаща табла. Стандартните модели не предлагат този комфорт, когато сте в леглото да имате толкова здрава и стабилна опора на която да се подпрете. С удоволствие ще използвате таблата, когато гледате телевизия или четете книга. Освен всичко това, тапицираните легла на Венус са и многофункционални – разполагат с повдигащ амортисьорен механизъм, който ви помага да използвате раклата под матрака. В днешните малки апартаменти, където мястото за съхранение никога не достига това е опция от която е добре да не се лишавате.Тапицирана спалня

Тапицирана спалня Дивна с ламелна рамка – 140/200 см предложение на Венус:

  • Дамаска- еко кожа по Ваш избор;
  • Мека и висока табла с пенополиуретан с висока плътност;
  • За изработката му е използвана висококачествена масивна дървесина, МДФ и ПДЧ материал;
  • Моделът на Венус има ракла за багаж. Включва и повдигащи газови амортисьори с ламелна рамка от букова дървесина, което го прави подходящо за двулицев матрак.

Тапицираните легла Венус се отличават със своята здравина, надеждност и дълъг експлоатационен живот. Мебели създадени да ви предоставят комфорт ежедневно.