оградна мрежа

Какви удобства предоставя използването на оградна мрежа?

Широко приложение имат огадните мрежи. Те се използва за ограничаване на достъпа до различни терени, търговски обекти, земеделски площи, постройки, имоти, дворни места и други. Предвид разнообразието от възможности и решения в категорията с оградни мрежи преди всичко е добре да се фокусирате върху всички онези изделия и техните качествени параметри, които биха могли да ви подсигурят по-ефективни и сигурни условия за надеждност и дълъг експлоатационен период. По какви принципи се класифицират? Кои са най-здравите и сигурни варианти? Какви са основните качествени характеристики, от които да се ръководите при инвестиране? отговорите предстои да споделим в днешната тема.

Същност на оградните мрежи

Самото наименование на продукта идва да покаже, че става въпрос за такъв тип изделия, които се характеризират с невероятен потенциал от възможности, които са в състояние да гарантират изолиране на парцели и терени от навлизане на хора и животни. По принцип се използват и намират приложение както в обекти, които са предназначени за битово използване така и се характеризират с това, че са универсални решения за преграждане и ограничаване на достъп до бизнес имоти.

Когато има поставена оградна мрежа то имайте предвид, че собственика на имота ясно изразява своето нежелание да бъде преминавано през него. Това е показателно за инвестирането в такъв тип мрежа, чиято роля е да създаде по-добри условия за защита на имота ви.

Наблюдава се нарастващо търсене на такъв тип продукти, които имат редица предимства по отношение на:

 • Надеждност;
 • Здравина;
 • Отлични експлоатационни показатели;
 • Достъпна цена;
 • Лесен монтаж и инсталация;
 • Издръжливост на агресивни климатични условия;
 • Устойчиви са за целогодишна употреба.

Очевидна е взискателността на клиента по отношение на търсенето на такива варианти оргадна мрежа, която може да устои на натоварването, на което ще бъде подложена. Затова и на пазара са изложени такива решения, които се характеризират със способността си да предоставят безупречна защита на различни типове обекти.

Предимства на оградните мрежи пред живия плет

мрежаПреди години доста често се използваше жив плет, който играеше роля както на декоративен компонент от вертикалната планировка на даден имот така и като средство за ограничаване на преминаването през обекта. Но това, което е важно да споделим в случая е, че определено самата поддръжка струва доста скъпо на стопаните на обекта.

За да бъде свеж и красив живия плет то със сигурност ще имате нужда от опитен градинар, което означава, че трябва да предвидите допълнителни разходи за:

 • Поливане;
 • Инвестиране в нови растения в случай на загиване на вече засадени;
 • Ежедневна грижа по оформяне геометрията на живия плет;
 • Прилагане на препарати за защита и други.

Разбира се, че има доза очарование в това да преградите даден обект с растения като туи, жив плет и други подходящи. Но за целта ще се нуждаете от система за напояване, която никак не е евтина. По отношение на декоративния акцент на оградата е добре да имате предвид, че мрежите са не по-малко естетични, но същевременно веднъж поставени те нямат нужда от допълнителни грижи и поддръжка.

Пазара разполага с различни продукти от категорията, които се отличават с потенциала си да служат съобразно нуждите на стопаните на имоти, а освен това са изключително икономически изгодни и достъпни. За аранжиране на алеи, градини, дворни места, земеделски площи и други оградните мрежи от сайта на Ташев Галвинг със сигурност ще задоволят вашите нужди.

Видове оградни мрежи

Всеки обект и имот си има своите особености. А това на практика предполага, че при покупка ще се съобразите с принципите за инвестиране и ще се фокусирате върху онези, които са изключително благоприятни, надеждни и сигурни.

Вариантите за покупка са следните:

 • Екструдирана. Изработва се от разтопена пластмаса- представлява матрица с малки отвори. Изключително лека, гъвкава и издръжлива и що се отнася до излагането на различни атмосферни въздействия. Продукта се предлага в различни дебелини и размери;
 • Заварена. Тук материала, който се използва са метални жици. Много клиенти залагат на този тип ограда, тъй като могат а я използват като сравнително постоянно преградно съоръжение. Невероятно ефективни са и освен това могат да се използват като решение на открито и закрито;
 • За защита от сняг. Има обекти, които са изложени на образуване на преспи при сериозен снеговалеж. За да създадете своеобразна бариера имайте предвид, че този тип мрежи са изключително надеждни, тъй като контролират натрупването на сняг в съответния участък.

В каталога на онлайн магазин Ташев Галвинг ви очаква огромно изобилие от възможности за кокошарска, оградна от  PVC материал, плетена, поцинкована и други мрежи. Според това какъв е обекта, който желаете да защитите е добре да се вземат под внимание всички онези фактори и характеристики, които се отнасят до осигуряването на отлични условия за защита и ограничаване достъпа до съответните терени.

Възползвайте се от конкурентни цени, гарантирано качество и изобилие от възможности, които могат да бъдат поръчани изцяло онлайн. При необходимост от консултация не се колебайте да използвате чат формата или други канали за комуникация, от които ще бъдете професионално информирани за удобствата и възможностите на предлаганите продукти.