маса за трапезария

Как винаги да имате подходящия размер трапезна маса

Избирането на мебели за трапезния кът могат да срещнат сериозно затруднение в случаите, при които се налага да с вземат под внимание размерите на елементите и общата квадратура на площта, в която трябва да се разположат. Ако се замислите ще установите, че всъщност размерите са онези особености и характеристики при обзавеждането, към които наистина е редно да сме безкомпромисни. А масата, столовете и цялостната обстановка в трапезната зона е логично да бъдат пропорционални на броя на членовете на семейството както и площта на пространството. Звучи трудно и дори невъзможно да намерите правилната трапезна маса размери, които да съвпаднат с нуждите и възможностите на зоната за хранене? Несе паникьосвайте, защото днес ще ви предоставим интересни идеи от онлайн магазин Арена.

Когато размера на масата е решаващЛуксозна трапезна маса

Четирима членове на семейството и още толкова често гостуващи като брой лица изискват оптимално голяма трапезна маса. Но квадратурата не е толкова просторна колкото ни се иска и следва да се вземе решение за такъв размер маса, който може буквално да прилепне в интериора. това, което важно да отбележим, че масите си имат едни размери, но те винаги могат да бъдат увеличени ако въпросната мебел разполага с разтегателен механизъм.

Ето ви една доста креативна идея да сте винаги подготвени за повечко гости. Трапезата е символ на гостоприемност и точно поради това българина е склонен винаги да избира по-големи като размери маси или пък такива, които са с разтегателни механизми.

Вариантите, които ви очакват на пазара

  • Кръгли маси, които имат разтегателен механизъм и увеличават размера си до елипса;
  • Елипсовидни маси, които могат до два пъти да увеличат с 1/3 площта на плота си;
  • Квадратни маси, които могат да станат правоъгълни;
  • Пакет маси, които са много удобни за малки трапезарии, които делят пространство с кухнята.
  • Правоъгълни маси, които двойно увеличават размера на плота си.

Разтегателните маси са супер вариант, с които винаги можете да разчитате на голям размер плот. Така, че когато избирате обърнете внимание на тези идеи.