комплект за детска

Как лесно да обзаведем детската с подходящ мебелен комплект?

Всеки родител държи детето му да бъде настанено по най-добрия начин, когато си е у дома. Как ще изберете да декорирате детската стая, зависи от вашите критерии за качество, както и от вкуса на малчугана. Винаги се съобразявайте с предпочитанията на децата, техните любими цветове и десени. Все пак прекарват много време в помещението, което предполага по-внимателно обмисляне на мебелировката. Днес онлайн ще откриете разнообразни оферти, но най-предпочитани напоследък си остават готовите комплекти. Мебели ВЕНУС са приготвили за вас богат каталог с възможности.

Как да изберем подходящ мебелен комплект за детската стая?

Тези съчетания са изготвени професионално от производителя и всички модули, които съдържат, са изработени идентично, за да изглеждат перфектно разположени заедно. След като не се налага сами да комбинирате различните мебели ви съветваме да се фокусирате върху други детайли на избора. Обърнете внимание на свободното пространство и архитектурните особености на самата стая. Важно е всички мебели в комплекта да са разпределени спрямо дейностите, за които ще отговарят.

Тук става въпрос за кът за почивка и сън, в който трябва да поставите леглото и гардероба, място за учене отредено за бюрото и шкафовете, както и свободна зона за игри, в която може да инсталирате малък диван. Комплектът, който ще купите задължително трябва да се съобрази с възрастта на детето, защото за по-малките са предвидени ярки и весели мебели, които да привлекат вниманието им и да им се харесат, а за по-големите изчистени и семпли универсални тонове. Вие най-добре знаете, кои са любимите цветове на вашия малчуган. Така лесно ще го зарадвате с обзавеждането, което би му допаднало най-много за детската стая. От Венус препоръчват – Модулно обзавеждане за детска стая Сити 5026 с две врати Сити 5027 – Бял гланц хайглос/Бяло гладко:мебели за детска

  • готов модулен комплект „Сити 5026“ се състои от легло с табла и две чекмеджета, бюро с чекмедже и вратичка, както и голям двукрилен гардероб;
  • притежава всичко необходимо за обзавеждането на една детска или юношеска стая;
  • за Ваше по-голямо удобство вратите са оборудвани със специални панти за плавно затваряне;
  • леглото е подходящо както за еднолицев, така за двулицев, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • гардеробът е с две врати „Сити 5027“ и удобно разпределение – лост за закачалки в средата, рафтове в двата края, а в четирите ъгъла има вратички.

Всички присъстващи модули в комплекта за детска стая са достатъчно функционални. Те ще ви помогнат да организирате пространството и то винаги да изглежда подредено и уютно.

Какви са предимствата на онлайн покупката?

Заслужава си да поръчате мебелите по интернет, защото в каталозите на търговците има огромно разнообразие от качествено изработени комплекти за детска. Обхванати са максимално много вкусове и няма да останете разочаровани от визията и практичността на различните елементи. Следете за намаления и промоции на комплекти за детска стая, чрез които обзавеждането няма да коства много на семейния бюджет.