Какви правила да спазим при избора на мебелен комплект?

Една от най-отговорните и важни задачи винаги е била изборът на хубаво и модерно обзавеждане, което ще подобри визията на вашето жилище. Мебелите присъстващи тук е добре да бъдат съчетани перфектно помежду си, да са удобни, качествени и здрави. Това е предпоставка да ги използвате дълго. Една от любимите стаи на всички е тази, в която си почивате и спите, затова ще ѝ обърнем по-специално внимание. Мебели ВЕНУС комплект мебели за спалня е чудесна възможност бързо и лесно да промените обстановката в дома си.

Как да си изберем хубав спален комплект?

Ако ви предстои да купувате подобен вид обзавеждане е хубаво, да спазвате определени правила. Те са в основата на правилната и полезна покупка, която ще ви служи дълго време. Практичният спален комплект трябва да бъде съобразен с няколко ключови момента. Измерете свободното пространство в стаята и определете къде ще разположите отделните модули.

В сайтовете винаги е описано подробно, какви са размерите на изделията, за да ги напаснете с квадратурата във вашия дом. В зависимост от това, колко дрехи имате да съхранявате, изберете по-малък или по-голям гардероб. Хубаво е да ви осигури подходящите удобства като лост за окачване или повече рафтове за сгънати дрехи. Фокусирайте се и върху външния вид на спалния комплект като изберете дизайн и цветове, съобразени с вашите предпочитания и с преобладаващите цветове в стаята.

В сайта на магазин Венус ви очаква – Спален комплект Калия – 160/200 см, Дъб винтидж оксид / Бяло гланц:мебели за спалня

  • комплект „Калия“ ще ви предложи всички удобства за да се чувствате комфортно във Вашата спалня;
  • изработен от качествени материали, които гарантират неговата здравина и дълготрайно ползване;
  • леглото е оборудвано с механизъм (амортисьорен) за повдигане на матрака, добавени са две нощни шкафчета с вратичка;
  • гардеробът е с две плъзгащи врати, едната с огледало, които ще спестят място в помещението;
  • скрин с три чекмеджета и врата и огледало, допълват стилно интериора;
  • разполага с плавно затваряне за гардероба, нощните шкафчета и скрина.

Хубави и практични мебели с красив, съвременен дизайн.

Каква е функцията на нощните шкафчета?

Малките декоративни мебели често остават пренебрегнати при оформяне на интериора, но не случайно присъстват при всички спални комплекти. Нощните шкафчета са важни за удобството ви, защото можете да съхранявате различни дребни вещи, а върху плота да поставите предмети, които ви трябват през нощта. Ще намерите различни модели с допълнителни рафтове, чекмеджета и отделения. Изберете модерни функционално обзавеждане онлайн и си подарете повече удобство и комфорт в любимата стая.