мека мебел

Правила и съвети при покупка на мебели от онлайн магазин

Ако преди двадесет години някой ви беше казал, че без да излизате от дома си можете да си поръчате легло, гардероб, скрин и дори кухненско обзавеждане, вероятно щяхте да му се изсмеете в лицето. Но ето, че с развитието на технологиите онлайн търговията стана толкова достъпна, че дори не си правим труда да излизаме от дома си ако ни се налага да си купим паста за зъби, а директно я поръчваме от виртуален сайта за пазаруване. Няма спор, че преимуществата на онлайн магазините са изключително положителни и са удобство за съвременния човек. Но има наистина важни неща, които преди да предприеме подобна стъпка трябва да се предвидят особена ок купуваме мебели. Характерно за мебелните търговци е това, че наистина ни предлагат доста интересни предложения и имаме шанса да разгледаме страшно много модели без да правим и крачка звън дома си. За да сме сигурни, че наистина ще сме напълно удовлетворени от това, което виждаме на екрана на компютъра си е време да постъпим разумно и да се възползваме от основните съвети, които любезно ни предостави водещия на българския пазар мебелен производител ЛениСтил.спални

Ще кажете, че нямо по-лесен начин от това да потърсиш в Интернет „мебели“ и да си купиш масата, която ще пасне идеално в хола ти. Така е,но за да сме сигурни, че няма да допуснем грешки е добре на първо място да търсим производител или търговец с висока репутация. От  онлайн магазин за мебели – лени стил съветват да не избирате такива търговци,при които е явно, че има ограничен избор. Неподредения и вял сайт не прави добро впечатление и със сигурност е повод да преминете към следващото предложение. Клиентите днес наистина са доста взискателни и критични и освен, че искат да видят платформа, която да ги грабне от пръв поглед то е задължително да има и подробно описание на продаваните продукти. ако посетите онлайн магазина за мебели на ЛениСтил ще ви направи впечатление, че всеки един продукт разполага с достатъчен снимков материал. За клиента е важно да има представа как изглежда продукта от всички страни и дали напълно отговаря на неговите изисквания. Тъй като моделите се предлагат в разнообразни размери в описанието на продуктите е характерно да се отбележат и тези подробности. Не на последно място след техническата информация идва и инструкцията за монтаж, ако изделието пристига до вас в кашони, в разглобено състояние.

Това са на прима виста основните неща, които са важни и лени Стил акцентира на тях с оглед да удовлетвори напълно своите клиенти. Многообразието от продукти във всяка една категория, достатъчно на брой фотоси, подробно описание- това трябва да търсите, когато се насочвате към онлайн магазин, от който да си купите мебели. И не на последно място правилната реакция на клиента е да потърси мнение и отзиви от хора, които вече са ползвали услугите на съответния производител или търговец.

Лесно е да си купите онлайн мебели, точно толкова елементарно колкото и да си купите чифт обувки. Но всъщност има и важни акценти, които при мебелите е добре да уточните с вашия доставчик. Тъй като мебелите са по-обемни от обувките( което е безспорен факт, то наистина е важно преди да пуснете поръчка да знаете колко ще ви струва доставката до дома. ЛениСтил предлага например на своите клиенти безплатна доставка за градовете,в които има търговски обекти и минимална такса за транспорт в останалите части на страната. Това е начин човек да си направи сметка и да прецени дали му е изгодно да си поръча мебели от онлайн магазин. Да, не са малко и онези търговци, които разполагат със собствен транспорт и независимо от точката на доставка, както и стойността на поръчката мебелите се доставят без допълнителна транспортна такса. Това са определящи и важни условия, които също е важно да бъдат изяснени преди да поръчате която и да било мебел от онлайн магазин.

Плащането е стъпката, от която се интересуват доста клиенти. Вариантите са доста – плащане в момента на пускане на заявката, при получаване на мебелите на адрес, дори и покупка на кредит. Тук въпросът е  – кой от посочените варианти би бил благоприятен за вашите нужди? Практиката показва, че повечето от клиентите на Лени Стил избират наложен платеж и плащане на вноски. Това са напълно приложими методи при всеки един търговец на мебели и онлайн магазин, който държи да обслужи качествено и съобразно възможностите своите потребители. Още при оформянето на онлайн поръчката избирате начина на плащане и така мебелите ще бъдат закупени по този от методите, който е най-изгоден и благоприятен за вас.  Всички стъпки, през които преминавате, когато заявявате желанието си да закупите дадена мебел от онлайн магазина са задължителни. От Лени Стил обаче акцентират към още един момент, който убягва на кандидат купувачите. Това че ползвате онлайн магазин не означава, че ще се пренебрегнат гаранционните условия. При покупката на онлайн мебели се сключва договор, в който се описват при какви условия и в какъв срок важи гаранцията на изделието. Много от фирмите изготвят и фактура, както и друг счетоводен документ, с който си гарантирате, че при евентуална повреда можете да се възползвате от гаранцията на повредената мебел.кухни

Въпреки гарантираното качество на мебелите, които лени стил предлага на своите клиенти в даден момент ако те са подложени на по-високо натоварване наистина може да се стигне до ползване на гаранцията. С оглед на това, че наистина има такива моменти е важно клиентите да изберат фирми и търговци, които са достатъчно отговорни и ангажирани към купувачите и са готов винаги да откликнат при нужда. Както сами забелязахте колкото и лесно да изглежда да си купите мебел от онлайн магазин, то има и редица неща, с които трябва да се съобразите. Елиминирането или подценяването дори на един показател може да ви изиграе лоша шега и в последствие да съжалявате за направения избор. И за да не допуснете грешки то ако изберете онлайн магазин Лени Стил ви гарантираме, че ще радвате дълги години на вашите мебели.