мебели за спалня

Какви правила да спазим щом избираме мебели за спалнята

Покупката на всяка една мебел е от съществено значение за цялото семейство, затова трябва да бъде направена много внимателно и като се спазват определени правила. Обзавеждането на спалнята до голяма степен е специфично занимание, защото артикулите тук не се използват от всички и са строго индивидуални. Важно е да са комфортни и красиви на външен вид, защото използваме стаята не само за да спим. Онлайн магазин Venus.bg предлага да поръчате готов комплект, който ще ви предостави всички необходими мебели наведнъж. Това е перфектен избор, ако не разполагате с достатъчно свободно време и искате да направите разумна инвестиция.

Ключови критерии за избор на комплект за спалня

В следващите редове ще се опитаме да ви помогнем с няколко конкретни съвета, за това как да откриете мечтаното обзавеждане. Препоръчваме ви да определите примерен бюджет, който да следвате докато търсите мебелите, защото така няма да се разсейвате и ще разглеждате варианти във вашия ценови клас. Второто важно нещо е да не пренебрегвате размерите на комплектите за спалня. Измерете внимателно свободното пространство в стаята и спрямо него търсете подходящ комплект.

Ако се съобразите с това, ще имате една добре подредена и елегантна стая в която с удоволствие ще прекарвате свободно време. Никой не иска претрупана от прекалено обемни и тромави артикули обстановка, която сякаш го задушава. Дизайнът и цветът са ваш личен избор, който ще направите в зависимост от вкуса и предпочитанията си. Venus.bg ще ви даде следната идея. Спален комплект Индиго за матрак 160/200 см. – Бяло / Амалфи:"https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти"

  • спален комплект „Индиго“ ще Ви предложи всички удобства, за да се чувствате комфортно във Вашата спалня;
  • изработен от качествено ПДЧ, което гарантират неговата здравина и дълготрайно ползване;
  • състои се от легло, две нощни шкафчета, скрин и гардероб;
  • леглото е оборудвано с амортисьорен механизъм за повдигане на матрака;
  • двете нощни шкафчета са с по две чекмеджета;
  • четирикрилен гардероб с две големи огледални врати и удобно разпределение – два лоста (един върху друг) и рафтове за дрехи;
  • скрин с четири чекмеджета.

Комбинативен спален комплект, чиито отделни елементи съставляват перфектното обзавеждане. Имате достатъчно пространство за подредба на вещи и дрехи, комфортно място за сън и всичко нужно в тази зона от жилището.

Необходим ли ни е скрин

Има хора, които ще кажат, че подобен артикул е излишен предвид наличието на достатъчно голям гардероб и ракла под леглото. Това не е точно така, защото скринът има съвсем друга роля. Той, освен че побира различни вещи и дрехи в чекмеджетата си, визуално завършва интериора, тъй като е със средни размери и височина за разлика от гардероба. Плотът му може да се използва като тв шкаф или тоалетка.