спален комплект

Защо да изберем готово обзавеждане за спалнята?

Напоследък много мебелни магазини предлагат спални комплекти, с които да обзаведете бързо и безпроблемно. Ако заложите на подобна покупка няма да се налага да търсите нещата поотделно и веднага ще може да използвате новата покупка. Пълен комплект спално обзавеждане 160х200 от магазин Венус. Дизайните, от които ще избирате са изключително съвременни и стилни, за да направите жилището си по ваш вкус. Стаята, в която спите и си почивате не търпи промени толкова често и затова ви предлагаме да отделите повече внимание, когато търсите ново обзавеждане.

Кои причини ще ни накарат да инвестираме в спален комплект?

В случай че сте решили да направите някаква промяна в интериора на дома си и искате най-доброто, ви препоръчваме спалните комплекти. В повечето от тях присъства голямо и удобно легло, нощни шкафчета, гардероб и скрин. Конфигурациите могат да бъдат и доста по-различни, защото всички хора нямат еднакво големи стаи.

Това че се предлага разнообразие ви дава шанс много по-лесно да откриете спален комплект, който да подхожда на размера на помещението и вашите потребности. Цените на това обзавеждане са по-достъпни, точно защото всичко се купува наведнъж. Производителят е вложил по-малък ресурс в направата на различните модули, защото те са от една продуктова линия.

Като се вземе под внимание и това, че търговецът ви прави допълнителна отстъпка, дори луксозната мебелировка може да бъде ваша на много по-достъпна цена. Мебелите, които се съдържат в комплекта са качествено изработени от доказани с времето материали, гарантиращи безпроблемна експлоатация и здравина. От Венус ще дадат следния пример. Спален комплект „Каролина“ – 160/200 см, Венге / Дъб пясъчен / Кожа кафе:мебели за спалня

  • „Каролина“ представлява спално обзавеждане, съставено от легло за матрак 160/200 см;
  • две нощни шкафчета, закачалка с огледало и гардероб с вграден скрин;
  • леглото е изцяло тапицирано с еко кожа в цвят кафе и е подходящо за еднолицев и двулицев матрак;
  • гардеробът е с шест врати и четири чекмеджета и разполага с два лоста за закачалки и рафтове;
  • големи нощни шкафчета с по три чекмеджета;
  • чекмеджетата на гардероба и нощните шкафчета са тапицирани с еко кожа в тон със спалнята;
  • моделът е изработен от ПДЧ 16 мм.

Луксозно и качествено обзавеждане, което ви гарантира удобство и комфорт всеки ден.

Как съвременните мебели ни помагат да организираме вещите си?

Изборът на мебели, в които да подреждате дрехи и други лични вещи е много важен, защото благодарение на тях стаята ще изглежда чиста и елегантна. Модерните артикули предлагат множество удобства като повдигащ амортисьор на леглото, за да използвате основата му като ракла. Гардеробите са невероятно комплексни и включват чекмеджета, шкафове, рафтове и закачалки, което е в плюс за потребителя.