Можем ли да използваме меката мебел като зона за сън?

В днешно време потребителите все по-често избират да инвестират в многофункционални мебели. Тези изделия притежават удобни механизми, които ги трансформират, за да ги използвате по много и различни начини. Един от най-харесваните модели днес е практичният ъглов диван за спане venus.bg. Този вид мека мебел предизвиква по-силен интерес у клиентите, тъй като цената му е разумна, изработен е от качествени материали и предлага изключителен комфорт.

Защо да купим ъглов диван с механизъм за разтягане?

Всекидневната е най-използваната стая в един дом и поради тази причина трябва да бъде обзаведена модерно и практично. Ъгловите дивани, които се превръщат в спалня, са много добър избор, независимо от това колко е голям апартаментът. Ако той е по-малък може да използвате функцията всяка вечер, а ако е голям само когато се налага и ви дойдат гости.

При всички положения е препоръчително да инвестирате в мебел притежаваща подобно удобство. Ъгловите дивани са харесвани и заради специфичната конструкция при която имате лежанка, защото така настанявате по комфортно семейството си и имате място на което да се излегнете. Конструкцията на този вид мека мебел е изключително здрава и устойчива, седалките и възглавниците за облягане са меки. Това прави зоната в която ще инсталирате артикула много уютна. От магазин Venus.bg може да поръчате – Холен ъглов диван Холивуд NEW – с функция сън:холов ъгъл

  • холен ъглов диван „Холивуд NEW“ е оборудван с различни екстри като: функция сън, седалки с равномерна мекота;
  • уголемена ракла за багаж и луксозен подлакътник, подходящ за почивка в легнало или в седнало положение;
  • механизмът за сън е потапящ се;
  • ъгловият диван се разтяга бързо и лесно, чрез изнасяне на седалката нагоре и напред придвижва автоматично зоните за спане на точните им места;
  • за изработката на седалките е използван издръжлив пенополиуретан, в комбинация с ЗИГ ЗАГ пружини, което Ви гарантира неповторим комфорт.

Моделът е с конструкция от висококачествена дървесина, подсилена с заварени метални рамки, за по-голяма здравина и стабилност.

Как да определим подходящия цвят на тапицерията?

Много е важно какъв вид е цвят дамаска ще предпочетете. Меката мебел е изцяло тапицирана, затова бъдете внимателни и се насочете към нюанс, който ще подхожда на помещението. Вземете под внимание какви са цветовете на текстила, стените и другите мебели. Хубаво е, че производителят ви осигурява богат каталог, от който да изберете тапицерията. Може да комбинирате различни цветове, за да направите още по оригинално изделието, което ще използвате през следващите няколко години.