Модата в България през 2017 – какви са тенденциите?

Ако често гледате ревюта на световноизвестни дизайнери, ще забележите че модните тенденции там драстично се разминават с тези, които наблюдаваме по градските улици всеки ден. Но въпреки това, белегът който най-известните дизайнери оставят върху масовата мода няма как да бъде заличен… Откъдето и да го погледнем той присъства в ежедневието ни и това всъщност никак не е лошо!

Модата в България също е взаимствана от тази в другите европейски страни, дали заради това че е наистина красива, или заради това че искаме да се интегрираме. По един, или друг начин нашите родни дизайнери внасят елементи, които прославени модни марки вече са наложили в своите колекции, а обществото неусетно се е пригодило към най-новите модни тенденции – нали сме гъвкави.

Какво все пак е най-актуално в момента и какво трябва да носите, за да може всеки да каже са вас „Ето това е модерен мъж/жена!“? Да следваме сляпо масовите тенденции, или по скоро да проявим индивидуализъм? Вижте някои предложения ;).

Ако харесвате блясъка на 80-те години и по-скоро това е вашият стил, бъдете сигурно че това е супер актуално към момента! Модата от преди няколко десетилетия назад се завръща с пълна сила и ако тя наистина ви допада, заложете именно на този стил. Подплънките при блузите и ризите, късите ролки и асиметричните модели дрехи са хит в момента, затова просто експериментирайте и бъдете неотразими!

Разчупената визия с елементи на бунтарство – още едно страхотно предложение за любителите на модата, които държат да са актуални. Всякакви ризи и блузи, които имат силно изрязана кройка и дори тя е леко откачена са изключително нашумели тази година. За лятото този тип облекло би било доста ефектно.

Розовите дрехи… Е, колкото и да е тривиално, розовото си е розово и не вярваме, че някога ще излезе от мода. Дамите наистина си падат по него, като тази година могат съвсем спокойно да обновят гардероба си… с розови дрехи! Малината и черешата като варианти на този нежен цвят са доста добро решение.