шкаф за обувки

Какъв модел шкаф за обувки да изберем, ако искаме стилен коридор

Спокойно може да направим жилището си уютно и приятно, ако се погрижим да изберем подходящи мебели. Днес търговците предлагат огромно разнообразие от всички видове артикули за обзавеждане и много по-бързо се откриват нужните продукти. Днес ще споменем по-конкретно обзавеждането на коридора, защото не рядко той остава пренебрегнат. Особено важен тук е шкафът за обувки – перфектен модел бихте открили онлайн в Мебели Венус. За да изберете подходящ е добре да спазите определени критерии и да сте наясно точно от какво имате нужда.

Какви са най-новите и интересни шкафове за обувки

Като всяка друга мебел и при шкафовете за обувки има различни модни тенденции, които влияят на дизайна и предпочитанията на клиентите. Когато познавате добре различните предложения и сте наясно с възможностите на артикула като капацитет и визия винаги ще може да изберете по-информирано. Трябва да споменем високите шкафове, които могат да бъдат с вратичка или с падащи отвори, които побират много обувки. Подобна мебел до известна степен е функционална и много добре ще се впише в по-малкия коридор, без да отнема излишно от пространството. Винаги може да допълните интериора и класически модел средна височина, за да използвате удобния широк плот за подредба на други неща. Венус предлагат един шкаф за обувки, който със сигурност ще ви допадне. Въртяща етажерка Геномакс – Сонома:въртяща етажерка

  • Въртяща етажерка „Геномакс“ е снабдена с въртящ се механизъм;
  • Шест рафта от едната страна и огледало от другата страна;
  • Шкафът за обувки е подходящ за антре, коридор или офис.

Предимството на този вариант е, че притежава въртящ механизъм, изглежда стилно в коридора и освен това има огледало.

Как да изберем точния модел

Всеки иска да направи интериора на антрето стилен и елегантен, а за тази цел трябва да избере подходящия модел шкафа за обувки. Може да подходите по няколко различни начина като най-напред предвидите броя на чифтовете, които имате за съхранение във вашето семейство. От отговора на този въпрос зависи и обемът на самата мебел. Единия вариант е да вземете голяма и достатъчно просторна мебел в която може да подредите всичко. При другия препоръчваме да съчетаете два различни варианта по-малък и по-голям което ще стои естетично в коридора и ще създаде една уютна обстановка.

След това определете цветовете и стила, за да имате подходящ интериор който е добре балансиран и всичко вътре създава достатъчно естетика. За входното пространство най-добре да предпочетете светлите тоналности, които създават визуално усещане за повече простор и светлина. Разгледайте моделите в интернет магазина и преценете различните критерии, които ще определят финалното решение за покупката.