лято през септември

На море през септември? Възползвайте се от прекрасното време още сега!

Повечето от нас вече с носталгия гледат към отиващото си лято и приятните спомени от почивните дни. Синоптиците предвещават слънчев и топъл септември, което пък е една от причините днес да си побъбрим за възможностите да удължим лятната си почивка. Като се има предвид това, че летния сезон у нас е с максимална продължителност 60-70 дни то всеки повод да увеличим престоя си покрай морския бряг се окозва една доста добра възможност. Ще кажете, че повечето хотели се стягат за зазимяване и наистина едва ли ще предлагат толкова качествена услуга както в активен сезон, но пък ако търсите основно почивка, спокойствие и релакс то има достатъчно комплекси, къщи за гости и апартаменти под наем, в които да се настаните за няколко дни и да се възползвате от хубавото време сред златистия пясък и морските вълни. лятна почивка

Непрекъснато говорим за удобства и изискванията на туристите стават все по-високи и високи. Много са критериите, когато се избира дестинация, която наистина да ни предложи шанс да си починем и то през септември. Тук https://mapy-holidays.com/bg/complex ще откриете едно райско кътче, разположено в залива Каваци. Комплекса разполага с басейн и достатъчно пространство за игри на открито. Наясно сме, че 15 септември наближава и децата трябва да се подготвят за първия учебен ден. Несъмнено обаче още малко слънце и забавления биха добре дошли преди да се заемат с отговорностите си и учебния процес.

Южната част на черноморското ни крайбрежие разполага с чудни и живописни местности, които определено ще ви накарат да се гордеете от това, че сте българи. Действително района около античния морски Созопол е изваят от красотата на Странджа планина, а бреговете на Черно море са заслани със златист и ситен естествен пясък. Невероятно е, релаксиащо и тонизиращо да останете още няколко дни тук в прегръдките на залива Каваци. А комплекс Мапи ще се погрижи за вашето добро настроение, спокойствие и удобство. Неусетно ще отминат и тези топли, летни дни. Не ги изпускайте, а още сега си резервирайте няколко нощувки, с които да удължите лятната си почивка. А работата и битовите неволи отново ще ви връхлетят с пълна сила – неизбежно е. но пък сами можете да направите още нещо малко за себе си и то е именно да се възползвате от хубавия слънчев септември и да резервирате апартамент или стая в комплекс Мапи. Времето е невероятно и има какво да ни предложи – разходки, почивка край морския бряг или басейна. Не пропилявайте хубавото време, а още сега потърсете Мапи и резервирайте своята късна лятна почивка.