мека мебел

Как да изберем нова холова гарнитура онлайн?

Във всяко жилище има една специална стая в която семейството обича да прекарва свободното си време. Това е зоната в която се помещава меката мебел и предразполага към дълга и качествена почивка. Днес много актуални са отново холовите гарнитури, защото предлагат комбинация от различни мебели, оформящи приятен кът. Може да ги разпределите по ваше желание, стига да сте подбрали подходящия за вашия дом. Онлайн в каталога на https://www.venus.bg/ ще намерите модерни варианти в най-различни стилове и конфигурации.

Какви са ценните характеристики на холовите гарнитури?

Ще изберете много по-лесно мебелировка, ако се съобразите с функционалностите на тези артикули. Хубаво е, че се предлагат различни варианти, от които да избирате. Това ви позволява да намерите мека мебел, която да бъде подходяща за размера на вашето жилище. Всекидневната често е най-голямото помещение в апартамента и е подходяща именно за такъв тип комплексно обзавеждане като холовата гарнитура.

Моделите могат да бъдат съставени от два дивана тройка и двойка, диван и фотьойл, два дивана и два фотьойла или нещо друго. Препоръчваме ви предварително да прецените кое къде ще бъде инсталирано. Така няма да допуснете грешка, когато правите поръчката и мебелите ще бъдат идеално разпределение в помещението. Диваните включват разтегателен механизъм, за да може да ги използвате и като легло. От Venus.bg ви препоръчват да се запознаете по-подробно със следния вариант. Холова гарнитура Джансу – Сив:холова гарнитура

  • холова гарнитура „Джансу“ се изработва от висококачествена мебелна дамаска, в комбинация с пдч, за максимална здравина и стабилност;
  • комплектът включва два дивана тройка с разтегателен механизъм, трансформиращ ги в удобни легла;
  • два фотьойла.

Луксозна и красива холна гарнитура, подходяща за всеки модерен апартамент. Местата за настаняване са достатъчно за голямо семейство или за хора, които често събират приятели на гости. Наличието на фотьойли прави мебелировката много уютна и създава още повече удобство.

Холова гарнитура с каква тапицерия да изберем?

Един от най-важните критерии когато се купува мека мебел е, каква ще бъде дамаската. Това са много отделни модули и външният вид определя интериора на помещението. Преценете внимателно, дали искате кожена или текстилната тапицерия и в какви цветове да бъде тя. Имате възможност да избирате от каталог. Не е задължително всички части да бъдат в едни цветове.

Може единият диван да е сив, а другия розов, което в момента е много актуална комбинация. Помислете добре какъв вид искате да има стаята и поръчайте онлайн бързо и лесно. В каталозите често ще намерите допълнителни намаления и промоции, чрез които може да се насладите на качествени мебели на достъпна цена.