покривка

До колко решаващ е избора на покривка за коледната трапеза

Обикновено коледните тържества отбелязваме в компанията на роднини и близки. Събираме се в трапезарията и се наслаждаваме на домашно приготвената, ароматна храна. Стайлинга и концепцията за декорация на помещенията наистина е от съществено значение, тъй като именно благодарение на тях се създава още по-приятно и комфортно оформено пространство. Днес ще си говорим за декорирането на трапезата и нозе дребни детайли, които спомагат да настаним коледния дух в дома, да се възползваме от онези приятни задушевни моменти в приятната компания на любимите ни хора. А сред водещите продукти, от които се нуждаете и вие за да предадете съвършенство на трапезата са покривки коледни, чаши, чинии, свещници, шлайфери и много други.

Кое прави покривката важен елемент за коледната трапеза

Навярно си мислите, че всеки един продукт от категорията с покривки без конкретна тематика ще ви свърши работа при декорирането на трапезата. Това действително е вярно, но когато целите декориране в духа на Коледа със сигурност дори най-дребните компоненти са в основата на това да създадете неповторимо съвършенство и комфорт.

Статистически наблюдения показват, че едно семейство е много по-щастливо, когато облика на коледната трапеза е идеално подбран и организиран с всички онези тематични изделия, включително и покривките. Безспорно това впечатлява хората, които са се събрали да отбележат настъпването на тези светли празници и наистина не е за подценяване каква ще бъде покривката, салфетките и съдовете, в които храната е сервирана.

Тенденциите, които се предлагат на пазара наистина са невероятно разнообразни. Те са:

 • Стилни;
 • Изтънчени;
 • Цветни;
 • Забавни;
 • Качествени;
 • В тематиката на Коледа.

Като един от съществените елементи на тържествата покривката изисква внимание при покупка и определено изборът ѝ следва да с ръководи от всички онези индивидуални фактори, които са в пряко отношение при удовлетворение и оформяне на приятна атмосфера.

Качества на новата ви коледна покривка

коледна покривкаЩе си кажете, че това е просто покривка и няма смисъл да обръщате кой знае какво внимание на подбора ѝ. Но достатъчно ли е да бъде с коледна декорация? Има някои съществени особености, които са решаващи за това да можете да постигнете отлична ефективност и удовлетворение от направената инвестиция. Те се отнасят до:

 • Размери. Хубаво е да бъде напълно съобразена с всички онези фактори, които са пряко ангажирани с осигуряването на точните пропорции т.е. нито да виси прекалено много, нито да е твърде малка;
 • Материя. Случвало ли ви се е да попаднете на „хлъзгава“? Много неприятно, нали! Удобството при използване зависи именно от материята. Коледните е добре да бъда тежки, стабилни и изработени от естествени материали;
 • Десен. Разбира се, че ще бъде коледен, но задължително изберете покривка, която има поне един основен цвят – бяло, зелено или червено.

Ще се изненадате колко стил и красота ще внесе в трапезарията една красива покривка. Определено нейната роля има задължителен характер и е в основата на състрадаването на задушевна семейна атмосфера. Но колко ще струва но домакинството такъв продукт?

За добрите оферти

Не е нужно да харчите много. Ако държите на качествената и изгодна оферта не чакайте, а още сега се запознайте с колекцията от възможности, които представят на вниманието ви от онлайн магазин MOVI.BG.

Асортимента е огромен, което ще ви позволи да вземете решение и да изберете най-добрата алтернатива за своя трапезен кът. Покривките с коледни мотиви могат да бъдат поръчани лесно онлайн, а качествата, които са им присъщи се отнасят до:

 • Здравина;
 • Естетичност;
 • Функционалност;
 • Конкурентни цени;
 • Многообразие.

Иновативна, различна и приятна ще бъде трапезната зона по време на Коледа и във вашия дом стига да се дверите на опита на професионалистите, събрали на едно място куп идеи за тематична декорация и оборудване.