скрин

Полезни съвети как да откриете практичен скрин за спалнята

На всеки рано или късно му се налага да подмени поостарялото обзавеждане в спалнята. Обикновено повечето хора се фокусират върху големите мебели, които им трябват – легло и гардероб. Решението обаче да поставите в спалнята скрин или ракла, може много да допринесе за уюта и функционалността на стаята. В сайта на онлайн магазин https://www.venus.bg/спални/скринове-и-ракли-за-спалня ви очакват модели, които ще ви очароват със своето дизайнерско излъчване и здрава изработка.

Как да преценим колко голям скрин да поръчаме от venus

Както при всички останали мебели, така и при скриновете разнообразието от форми и размери е наистина впечатляващо. Всеки клиент има възможност в зависимост от свободното пространство в което желае да инсталира тази мебел да открие модел, който перфектно ще пасне там. Имайте предвид, че някой разновидности имат доста дълбоки чекмеджета и трябва да предвидите свободно пространство пред тях. Комбинираните са снабдени с практични шкафове с вратички в комбинация със стандартните чекмеджета стават повече от желани, тъй като побират различен тип вещи. Елегантните скринове на venus, имат и декоративна роля в помещението, тъй като създават така търсения баланс, хармонизирайки по-големите мебели. Тази вещ обикновено е на нивото на очите и винаги привлича погледа по специфичен начин. Върху удобния широк плот, може да поставим както телевизор, така и някаква декорация или любими снимки.Скрин с три чекмеджета и вратичка

Днес имаме удоволствието да ви представим модел, който е от нова серия в колекцията на venus. Скрин с три чекмеджета и вратичка Калифорния МК9 – Антик/Бяло – 135 см:

  • Моделът притежава три комфортни и просторни чекмеджета;
  • Комбиниран е с шкаф с вратичка;
  • Инсталирана е система за плавно отваряне и затваряне;
  • Качествена изработка в която е вложено ПДЧ 18мм.

Семпла и ненатрапчива мебел, която в същото време има важна роля за комфорта на семейството. Понякога по-малките артикули са натоварени с много повече функционалности. Не пропускайте да го включите в мебелното обзавеждане за спалня.