ъглов диван

Какъв вид обзавеждане да изберем за по-уютна и практична трапезария?

Времето, което прекарвате по време на хранене със семейството е много ценно, тъй като в тези моменти се отпускате, релаксирате и разговаряте с близките си. Обстановката, която ви заобикаля също е важна, затова и мебелите в трапезарията трябва да са максимално удобни и красиви като дизайн. Все по-често потребителите избират да разчупят класическия стереотип от това да използват само маса и столове. Виж цените на кухненските ъгли, които са чудесно предложение за интериора на тази част от дома. Моделите са изключително качествени и много практични.

Заслужава ли си да инвестираме в кухненски ъгъл?

Обикновено хората си мислят, че новите и модерни мебели са с високи цени. Това в никакъв случай не важи за комфортните диванчета, които се използват заедно с трапезната маса. Те се предлагат на изключително ниски и разумни цени, така че всеки да може да си ги купи. Добра идея е да инсталирате кухненски ъгъл, защото ще създадете повече удобство на хората, които са около масата и дори зоната може да се ползва като място за релакс и отдих. Това е определен вид мека мебел, което прави използването ѝ много практично и създава съвсем различно усещане в стаята. Независимо от ниската си цена кухненският ъгъл разполага и с допълнителни функционалности.

Под седалките са налични ракли, а също така и разтегателен механизъм, чрез който получавате още едно легло. Това е причината сделката да е толкова изгодна, тъй като с една покупка на разумна цена ще си подарите няколко различни функции. Преди да поръчате, трябва да прецените дали моделът да бъде с ляв или десен монтаж. От магазин Венус ви дават следната идея. Кухненски ъгъл Теди с функция сън и 2 бр. Ракли:диван

  • стилен кухненски ъгъл „Теди“ е подходящ за всеки хол или дневна. Включва голям диван с механизъм, малък диван и ъгъл;
  • освен с приятната си форма той предлага и една друга практична функционалност- функция сън;
  • механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрака;
  • изработен така, че да Ви осигури най-голямо удобство, след дълъг работен ден;
  • под седалките е снабден с две ракли за съхранение на багаж.

Нов и луксозен модел на преференциална цена. Качествената изработка и вложените материали ви гарантират удобство и дълга безпроблемна употреба.

В какъв цвят да бъде изработен новият артикул?

Когато поръчвате дивана, помислете и за неговата тапицерия. Производителят ви дава възможност да изберете десен и цвят от каталог. Тъй като това е голям артикул и ще се забелязва в кухненската зона, помислете внимателно как да го съобразите с нюанса на стените, завесите, килима и останалите вещи в стаята. Важно е да остане модерен максимално дълго, защото е качествена мебел, която ще използвате доста време. Разгледайте офертите с промоционални цени.