маса

Разтегателни трапезни маси-предимства и потенциал за домакинството

Не веднъж сме акцентирали в нашите публикации на това, че като важна зона и най-използвана от домакинството трапезния кът следва да се обзавежда с висока степен на внимание. Много е важно всеки от елементите, които го сформират да бъдат съобразени изцяло с потребностите на всеки от членовете в дома. не бива обаче да забравяме също така и това, че като цяло българина е сред най-гостоприемните европейци, което предполага и посещение на хора от нашето обкръжение на трапезата ни. Ето, че когато говорим за избор на трапезни елементи няма как да пренебрегнем възможността да заменим стандартните с разтегателни трапезни маси.Разтегателна трапезна маса

Този модел маси беше позабравен през определен период, но напоследък се забелязва повишен интерес към тях и то напълно основателно. Концепцията, която предлагат разтегателните трапезни маси е за това наистина да се заложи на спокойната, приятна и комфортна обстановка. Ако сте поканили например четиричленно семейство на гости то с членовете на вашето около трапезата се налага да подредите осем души. За да не се храните на етапи ето, че с наличието на трапезна маса с разтегателен плот успявате да постигнете невероятен резултат.

Разтегателните маси са изключително удобни. Те предлагат както опция да се ползват в нормално състояние, когато например сте си сами у дома, така и винаги да сте в готовност да разширите размера на плота за сервиране до подходящата големина. А вариантите за разтегателни маси наистина са много. Има такива, които са с възможност за разширение на масата с 1/3, други дори два пъти по-голям от стандартния. Въпрос на индивидуален избор към кой от моделите ще насочите вниманието си. когато избирате въпросната нова разтегателна трапезна маса обаче е добре да се съобразите с възможностите на помещението.  Все пак е необходимо да има конкретен баланс и не е задължително да се избира възможно най-големия размер, ако кухнята или трапезарията не позволяват да използвате пълния потенциал на новата си маса.