детско обзавеждане

Какво е важно да знаем щом търсим практични и стилни нощни шкафчета

Има някои по-малки мебели в жилището, които играят много важна роля за това да се чувстваме удобно и интериорът да изглежда напълно завършен. Такива са практичните нощни шкафчета в спалнята. Тяхната функция не се състои само в това да поставяме отгоре телефона си или чаша с вода за през нощта, а издават изтънченост и висока естетика. Благодарение на тях обстановката е по-елегантна и стилна. Разбира се има редица правила, чрез които ще изберем най-точния артикул, като е важно да отделим достатъчно внимание на подбора. Красиви и качествени мебели вече могат да бъдат лесно купени през интернет магазин Memo.bg.

Какво не знаем за нощното шкафче

През времето дизайнерите обърнаха специално внимание на тази малка мебел и я направиха важна част от интериора на спалнята. Нейната функция през дългите в години, в които съществува се е променяла многократно, но днес е място на което съхраняваме и поставяме различни важни неща. Естествено, нощните шкафчета имат и висока декоративна стойност, а това си личи в множеството модели, които се предлагат в най-различни цветове, форми и визии.

Днес могат да бъдат поръчани дори мебели с вградено LED осветление, множество ниши, чекмеджета и други екстри. Разбира се трябва да си подхождат визуално с интериора, но и това вече не е задължително. Може да проявите креативност и да вземете артистична мебел.

От кои нощни шкафчета са впечатлени днес потребителите

В случай че не купувате готов комплект, а сами избирате отделните артикули за обзавеждането на спалнята, трябва да помислите за всеки дребен детайл. Огромно предимство е това, че се намират добре направени и разнообразни модели, от които да избирате онлайн:секция

  • класически варианти, вдъхновени от миналото – дори в съвременния интериор може да използвате винтидж елементи, които са подходящи за зоната, в която си почивате и търсите спокойствие и релакс. Този тип обзавеждане ще изглежда напълно на мястото си и ще ви гарантира удобство и уют;
  • комбинация между различни материали – ако избраните от вас нощни шкафчета отговарят на стила в помещението не пречи те да са различни. Важно е да ги обединява материалът за изработка, чрез който ще се допълват по един артистичен начин;
  • с повече пространство за съхранение – практичните модели, снабдени с рафтове, чекмеджета и шкафчета са изключително практични и функционални. Много от дамите не могат да намерят място за тоалетка и затова подреждат именно тук всичките си гримове. Мъжете също имат доста вещи, които трябва да приберат някъде, за да не са разпилени из апартамента нощно време;
  • монтирани във въздуха – едни от най-модерните нощни шкафчета набиращи все по-голяма популярност. Те изглеждат футуристично и позволяват лесно да почиствате, без да се налага да местите. Могат да бъдат допълнени със скрито осветление, което ще направи цялата зона около леглото много различна и интересна.

Възможностите, които днес предлага мебелното производство са наистина много и клиентите имат шанс да изпълнят дори и най-смелите си мечти.

От какви материали се изработват нощните шкафчета

Разнообразие и иновативност има не само във визията им, но и в начина по който те са произведени. Продължават да се срещат добре познатите модели от естествена дървесина, които имат висока естетическа стойност. Създават уют и винаги са предпочитани от традиционалистите. Навлизат по бюджетните модели, направени от MDF и ПДЧ. Те се доближават много до дървесината, но са по-леки и могат да бъдат в най-различни цветове. Срещат се съвременни модели, направени от желязо и mdf или такива с огледални повърхности. Преценете сами дали да се съобразите със стила, в който е обзаведено помещението или да направите нещо различно.

Най-новите и актуални модели могат да бъдат намерени онлайн, а ако редовно следите продуктовия каталог на Memo.bg,  ще се възползвате от намаления и промоции, за да се сдобиете с качествени нощни шкафчета.