Предимствата на технологичното ежедневие: Ето как може да се възползваме от тях с помощта на смарт часовниците

Темповете, с които се развива нашето общество, са наистина бързи. Докато излезе поредната джаджа на пазара и установяваме, че не можем да дадем обяснение на живота си преди нея. И това е в реда на нещата.

Всяка нова идея, която вижда реализация на бял свят, е създадена именно за това – да ни служи и да улеснява непрекъснато променящия се начин на живот.

Едно от тези чудеса на съвремието са удобните смарт часовници. Ще си кажете – защо ми е смарт часовник, след като телефонът непрекъснато е с мен?! Именно на този въпрос ще обърнем внимание, като дадем няколко правдоподобни отговора.

Идея, която трябва да тествате

Казват, че всичко което си представи един ум, може да се реализира в действителност. Любопитни сме, на кой най-напред му е хрумнало да сложи половината от екстрите на телефона в един часовник. Фактът, че носим последния на китката е достатъчен, за да изтъкне удобството му.

Ето за какво да го използвате:

  • За снимки. За съжаление, като цяло не можем да правим снимки през смарт устройствата с ролята на часовници, но те ни предлагат изключителното удобство да се свързват с камерите на телефоните. Благодарение на това можете да настроите апарата на подходящо място за групова снимка и просто да кликнете бутона на китката си. Така не ви е нужен таймер или стик за селфи.
  • За здравето. Колко често обръщате внимание на последното? Или това се случва предимно, когато проблемите започнат да се обаждат на висок глас. Часовникът може да ви окаже голяма подкрепа в тази насока. Чрез него ще следите не само крачките и изминатите километри. Той ще ви информира своевременно за сърдечната честота, изгорените калории и дори дишането ви.

Ежедневно може да напомня да си вземете минутка отдих. Едноминутно дълбоко и концентрирано вдишване и издишване може да регулира нивата на стрес и да ви върне доброто настроение.