Какви са предимствата на съвременните спални комплекти?

Мебелите, в които се инвестира трябва да бъдат действително качествени и здрави, за да могат да се използват безпроблемно дълго време. Това условие в пълна сила важи и за спалнята, която трябва да бъде обзаведена с много вкус, тъй като е стая за релакс и почивка и е важно да притежава определен уют. Днес много популярни са готовите спални комплекти на Venus.bg, защото предоставят много голямо удобство и ви спестяват голяма част от предвидената сума за покупката. Ще ви дадем повече информация за този тип обзавеждане, защото то е подходящо за всяко жилище и лесно може да откриете дизайн, който да ви допадне.

Защо да изберем готов спален комплект?

Ако започнете да търсите всеки елемент от интериора един по един, ще установите, че това би отнело прекалено много време. Освен че мебелите е важно да са функционални и стилни, трябва да си подхождат и да бъдат в идентичен дизайн, цвят и материал на изработка. Оттук идва и самата сложност на задачата. Купувайки нещата едно по едно рискувате да платите доста по-висока цена.

От друга страна готовите спални комплекти, освен че включват всички необходими мебели за вашия комфорт са и на изключително преференциални цени. Без значение колко е голямо помещението което декорирате, има различни комбинации с повече или с по-малко елементи, за да ви бъде удобно. Ако искате да прибавите нещо допълнително, винаги има тази опция, понеже мебелите се предлагат на модулен принцип. Venus.bg препоръчва един много практичен вариант. Модулна спалня с 2 бр. Нощни шкафчета ALAMEDA – 160/200 см., МДФ Бял лак/Дъб westminster/Бял high gloss:мебели за спалня

  • комплект за спалня „ALAMEDA“ с LED осветление – комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия „ALAMEDA“;
  • легло с рамка с газов амортисьор за матрака, подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см;
  • две стилни нощни шкафчета;
  • предлага гардероб с три врати и две чекмеджета (с LED осветление);
  • голям скрин с вратичка и три чекмеджета (с LED осветление);
  • малък скрин с три чекмеджета (с LED осветление), които ще допълнят интериора.

Бихте могли да съставите каквато комбинация пожелаете. Комплектите дават възможност на всеки да обзаведе любимата си стая по начин, който му допада и ще бъде най-вече практичен за използване.

Да купим ли спален комплект в бял цвят?

Материалите, от които днес се изработват артикулите позволяват да бъдат в най-различни и интересни цветове. Изключително популярен е белият цвят, защото създава усещане за лекота и свежест и визуално разширява помещението. Все повече хора предпочитат да обзавеждат в скандинавски интериор, за който е характерен именно белия цвят и светлите тоналности. Разгледайте новите спални комплекти, за да създадете уютна атмосфера в дома си.