Звезди на високи токчета вършат изключително странни неща

Всички ние тайничко малко или много копираме начина на живот, на обличане, а често дори и на поведението на звездите. Въпреки че голяма част от тях съвсем не са пример за подражание, тяхната поява на големия екран или на малкия скрийн на нашето мобилно устройство, ни кара да ги имитираме.

Не сме сигурни дали следващите случки, които ще ви разкажем, са точно пример за подражание и дали трябва даже да си помислите да ги копирате. Накратко, ще ви покажем какви и колко странни неща правят някои звезди не как да е, а на високи токчета. О, да, точно защото те са постоянно под прицела на камерите и папараците, популярните личности са готови на всичко, за да изглеждат винаги добре, та дори това да означава да вършат ежедневни действия на изключително високи и неудобни обувки. Ето няколко примера за подобно поведение…

  1. Красивото русокосо миньонче Аманда Сийфрид е толкова вманиачена на тема елегантна визия и възможност да увеличи ръста си поне визуално, че слага своите обувки на висок ток дори докато разхожда кучето си! В допълнение, тя никога не сваля и малката чантичка от рамото си, която просто няма как да бъде комбинирана с високите обувки.
  2. Ким Кардашиян е наясно с ролята си на инфлуенсер и като такава тя знае, че винаги ще бъде обект на наблюдение. В тази връзка жената на рапъра Кание Уест ходи на високи обувки дори когато е на фестивал на открито – сред природата, а даже и в гората.
  3. Иванка Тръмп е не просто модна икона със своя собствена линия, но и дъщеря на американския президент, така че и най-малкият недостатък във визията ви би създал тотален скандал в медиите. Ето защо тя не смята да показва средния си ръст, а да се докаже като една стройна дама, носейки високи обувки даже докато играе голф. Е, ако й се отдава в този аутфит, защо не?
  4. Кери Ръсел ни напомни на онези снимки в 9gag на рускини, ходещи изкусно по ледената пързалка с високите си обувки. Точно така бе хваната в крачка (доста неуверена обаче) и красивата брюнетка в студен зимен ден и пред заледения й вход към дома.
  5. Кайли Дженър се оставя в ръцете на приятеля си, защото високите обувки, които е обула за плажа съвсем не са ок. Е, на нея можем и да простим този моден гаф, след като предварително се е подготвила за ескорта, с чиято помощ ще може да се върне у дома с обувки в изряден вид и въпреки неравностния терен на разходката й.
  6. Кейт Мидълтън пък е толкова смела, че обу високите си обувки на тревата, където яростно играеше хокей! Това е истинско предизвикателство за една особа от кралския двор, но истината е, че тя се справи с него великолепно добре!