маса

Трудно ли е да изберем трапезна маса

Има различни критерии, които трябва да вземем предвид щом избираме нова трапезна маса. От значение са – нейната форма, размери и материалите от които е направена. Това което е важно за семейството обаче тя да бъде максимално удобна и да се впише хармонично в атмосферата на помещението. Мебели Венус ви представят богат каталог от стилно изглеждащи и функционални модели за кухня. Независимо от разнообразието, изборът няма да ви се стори толкова лесен, колкото сте мислили първоначално. Трябва да знаете на какво да обърнете внимание и които параметри да отчетете.

Защо формата на кухненската маса Венус е ключова

Стандартните форми на артикулите Венус за кухня, които днес са утвърдени и често срещани са – правоъгълна, овална, кръгла и квадратна. Разбира се, все още  най-предпочитана си остава правоъгълната маса. Това се дължи на традиционното мислене от страна на повечето хора, за които тази форма е оптималната, когато става въпрос за побиране на възможно повече души около нея. Най-популярният и гъвкав избор тук е – разтегателна или не, с място за 6 до 8 човека. За да откриете вашия фаворит сред тези маси, трябва да се съобразите основно с големината на помещението, където ще бъде поставена масата, и с броя на членовете на вашето домакинство. Разтегателният вариант е подходящ, когато имате гости и ви трябва повече простор.Разтегателна трапезна маса

Разтегателна кухненска маса DOMUS – бял/дъб сонома от Венус:

  • Изработена изцяло от МДФ материал;
  • Плотът е правоъгълен, с разтегателен механизъм;
  • Добавен е масивен крак, стъпил върху здрава хромирана основа;
  • Един от най-елегантните модели във Венус подходящ за изискана атмосфера в кухнята.

За да не сгрешите в преценката си бихте могли освен нашите съвети, да използвате и препоръките на консултантите в магазин Венус. Така с повече информация по въпроса ще се сдобиете с наистина качествен продукт изработен в духа на съвременните високи стандарти. Кухнята ви ще се обнови и ще предразполага да прекарвате повече време със семейството си.