видео стени

Видео стените като вид реклама за офиса

Някои хора приемат видео стените като интерактивни декорации, които създават усещане за динамика и разнообразие. Техническата характеристика на тези уреди всъщност дава повод те да се прилагат в различни сфери на бизнеса, а не просто като стилен каприз, допринасящ за интериорния ни комфорт у дома. пазара за техника днес е доста широкоспектърен от гледна точка на това да се предложат невероятни и живи образи, да се постигне ефект на въздействие върху потенциалните потребители и така бизнеса да успява да се развива. Въпреки обстоятелствата и трудностите, с които предприемачите се сблъскват то е важно да отбележим, че наличието на видео стени има доста положителен ефект, който спомага за информираност, представяне и акцентиране върху положителните фокусни точни на даден продукт или услуга. Ето защо ако се чудите по какъв най-подходящ начин да провокирате клиентите си  и да дадете тласък на едно ново начало то се запознайте с най-новите предложения за видео стени.

За ролята на видео стената в офиса

Има бизнес среди, в които е много важно да се предостави посланието към клиента по най-подходящия начин. Красиво представени цветни образи на нови къщи в затворен комплекс. Басейн с детски площадки, спокойна и приятна обстановка – това са детайли, с които на видео стената можете да разкажете на клиентите как могат да се превърнат в част от тази приказна история. С помощта на тези модерни устройства всъщност можете да отправите послание не към един клиент, а към множества потенциални купувачи, които минават случайно покрай витрината на офиса ви.

Предимството да оборудвате офисните зони с видео стена си има своите положителни ефекти:

  • Подобрявате интериора и го правите доста по-динамичен и разнообразен;
  • Създавате един луксозен почерк;
  • Достигате до повече клиенти;
  • Посланието е видимо както от клиентите, които специално са ви посетили така и то такива, които минават наблизо.Монитор

Видео стените могат да се монтират както в закрити така и открити пространства. Производителите предлагат изключително добри възможности, с които да презентирате своя бизнес. Невероятни като технически данни и създаване на интелигентно впечатляващо присъствие постигате с наличието на видео стена в офиса. За да сте сигурни в правилния подбор ще изброим някои основни акценти, които са приоритетни за този вид техника:

  • Размер на екрана. Стандартно вариант от 42 до 65 инча, но са възможни и още по-големи видео стени, които могат да се монтират на открито;
  • Резолюция. Съвременните видео стени представят невероятни реални образи, които въздействат по най-завладяващия начин;
  • Милиони цветове. Висококачествени изображения с най-висока наситеност на тоновете допълват вашето послание.

Видео стените са една много добра инвестиция. Те са решение, с което можете да раздвижите продажбите и да представите най-новите си продукти.