смесител

Collomix – миксери за строителни смеси от ново поколение

Компанията Collomix е добре позната на специалистите, които извършват различни видове дейности в строителния, ремонтния сектор и дейности, свързани с довършителни работи. Продуктовата гама на производителя включва богат асортимент от различни видове смесителни машини, които могат оптимално да улеснят работата на строителната площадка. Надеждност, бързина и качество – ако и вие целите да постигнете повишаване на производителността то тук ще откриете правилния избор за вашия бизнес. В сайта на Ташев Галвинг са представени професионални и полупрофесионални машини Collomix, които успешно биха спомогнали за ефективното изпълнение на ежедневните ви задачи.

Смесвайте всичко с лекота

Често в хода на своята работа строителите срещат затруднения при постигането на добра консистенция и хомогенност на смесите, които използват за своята дейност. Използването на миксер приставки към бормашините е често срещана картина на строителната площадка, но се оказва, е този метод на смесване не винаги дава добри резултати.

Точно затова представяме гамата решения на Collomix, благодарение на които можете да си осигурите бързо и лесно смесване на различните строителни субстанции за да си осигурите перфектната смес за вашите ремонтни, монтажни и друг тип занимания. Без значение дали  сте професионалист или пък предпочитате сами да правите домашните ремонти то правилната техника за оптимизиране на времето и усилията би дала достатъчно ползи при употребата си.

Верен помощник на строителя са автоматичните смесители, с които безпроблемно хомогенизирате:

 • Мазилки;
 • Лепила;
 • Бетонови смеси;
 • Мастики;
 • Кал;
 • Бои и други.

Постигайте желаната плътност без бучки и пръски, без излишни усилия и прах. За достигане на оптимална производителност всеки път изхода за всяка сложна за изпълнение операция ще ви осигурят гамата продукти на Collomix.

Ключови предимства

смесител за бетонПроизводителя предлага на вниманието на своите клиенти два типа продукти:

 • Автоматични смесители;
 • Ръчни миксери.

Както можете да предположите първите са предназначени за строително-ремонтните мероприятия, които се отнасят до осигуряване на по-голямо количество материал, който следва да бъде вложен в строителния обект. При ръчните акцента е да бъде подпомогнат домашния майстор в провеждането на съответния битов ремонт. И двата типа машини се радват на огромен интерес. По отношение на автоматичните смесители обаче акцентираме на следните ползи, които безспорно носят лекота и пестят сериозен ресурс от време на строителните работници. Плюсовете от използването им са в:

 • Изключително добри резултати при смесване дори при обработване на саморазливни смеси;
 • Много лесно транспортиране, тъй като машините разполагат с колелца за придвижване на различни места на строителния обект;
 • Прецизно изливане на сместа на желаното място. Без каквито и да било физически усилия просто натискате бутона и определяте необходимото ви количество бетон или мазилка;
 • Бързина за достигане на желаната консистенция и хомогенност.

Специалисти отчитат, че успяват до три пъти по-бързо да си осигурят необходимата смес, която да вложат в съответната ремонтна или строителна операция, което е показателно, че освен до тук изложените ползи се пестят и пари.

Доверявайки се на високото качество на продуктовата гама от Collomix получавате шанс да подобрите, улесните и модернизирате своята работата така, че наистина резултатите да бъдат високи и отговарящи на вашите поставени цели.

Перфектни условия за безопасност на труда

Част от фирмената политика и главна мисия на производителя е да осигури на строителните работници ефективни, безопасни и сигурни условия на труд. Затова не случайно машините са смесване на Collomix се считат за едни от най-иновативните и съвременни в това отношение.

Фокусните точки, които са определящи за постигането на перфектни условия за работа се дължат на:

 • Намаляване на праха при смесване на различните субстанции;
 • Ергономичност на машините, което оптимално улеснява работата на специалистите;
 • Осигуряване на автоматичен режим на работа, при който не се налага сериозни физически усилия, които могат да доведат до болки в гърба, кръста и ръцете;
 • Пълна безопасност дори при интензивно натоварване.

Не правете компромиси с работата си е не я саботирайте сами. Доверете се на качествени машини, благодарение на които ще осъзнаете колко по-приятно и удобно може да се окаже смесването на различни строителни материали.