електрически машини

Защо електрическите машини изместват употребата на ръчни инструменти

Има такива електрически машини, с които операторите и техниците заменят ръчните инструменти с цел повишаване производителността при работа. Със сигурност има сектори, при които е немислимо да бъдат ползвани ръчни помощници и да се очакват бързи и коректни резултати. Днес ще представим някои от тези електрически машини от itt-shop.bg, които имат възможността да съкратят процеса на работа, а освен това да се погрижат професионалната ви дейност да постигне много висок ръст на производителност. Авторемонти, строително-ремонтни работи, монтажи, производство на мебели и още редица браншове не си представят провеждане на ежедневни дейности без наличие на електрически машини, които да подпомогнат работата на операторите. Ето и кои са едни от най-търсените и използвани както за битови така и професионални занятия.

Винтоверти

Колко време ще ви бъде нужно да сглобите легло, бюро, гардероб или каквато и да било мебел. Със сигурност ще изгубите часове, използвайки ръчна отвертка. Но, не така стоят нещата в случай, че използвате винтоверт, който се явява електрифицирания брат на ръчния инструмент.

Ползите от използването на винтоверт без значение дали става въпрос за ремонтни работи у дома или професионална работа са:

  • Намаляване на времето за изпълнение на поставената задача;
  • Прецизност в работата;
  • Свеждане на физическите усилия до минимум;
  • Повишаване на производителността.

За да бъде удобно и лесно боравенето с винтоверти производителите представят варианти за кабелно електрическо захранване или с акумулаторни батерии, предоставящи повече автономност.

Перфоратори и къртачи

къртачКато един от най-силните сектори у нас строителството разчита изключително много на машини от типа на перфоратори и къргачи. Това са изключително мощни решения, с които много бързо и ефективно се постигат резултати. Тяхната ефективност се състои в това, че не изискват прекомерна сила за пробиване на различни строителни материали, а освен това са издръжливи на интензивно натоварване.

Прекалено много време ще бъде необходимо на строителите да направят отвор в бетонна стена с ръчни инструменти. Именно затова се разчита на електрическите, с които времето е изцяло контролирано, а освен това се касае и за бързина, експедитивност и прецизност при провеждане на съответния ремонтен процес.

Електрически триони

Прилагането на този тип машини също е широко разпространено. Съобразно това какъв вид дървени елементи се налага да бъдат третирани и обработени от itt-shop.bg предлагат на вниманието на клиентите си:

  • Триони за дърводобивната промишленост;
  • Зеге, популярни и използвани в мебелния сектор;
  • Фрези за канали;
  • Саблени триони и други.

В колекцията можете да откриете изключително надеждни помощници, които пестят време, разходи, физически усилия.