диван

Как да изберем практичен и красив диван за дневната?

Много хора искат да направят дневната си максимално уютна и комфортна, защото семейството прекарва най-много време в тази стая. Важно е мебелите да са функционални и по възможност да мога да се използват в различни ситуации. Ето защо и дизайнерите днес конструират качествени дивани с релакс механизми, функция сън и ракли под седалките. Виж всички модели дивани на VENUS.BG в сайта и избери подходящ. Ако ви предстои подобна покупка нашият съвет е да проучите детайлно различните модели и да прецените, кой ще е най-удобен за вас.

Кои модели са предпочитани?

Наблюдава се тенденция, при която потребителите се насочват към конкретен вид диван, който предлага най-много удобства. Първият вариант, за който ще поговорим е ъгловият, защото той е снабден с лежанка и е изключително адаптивен в пространството. Бихте могли да го поставите долепен до стената в ъгъла на стаята или на централно място, като естествен разделител на функционални зони. Артикулите притежават разтегателен механизъм и ракли под седалките.

Така ви спестяват покупката на други мебели в иначе малкото жилище. Следващият модел дивани, които трябва да споменем са класическите линейни. Те са добре познати и могат да бъдат с места за настаняване за двама души, трима или четирима. При възможност и достатъчно пространство бихте могли да комбинирате два различни по размер артикула, за да оформите холен кът. От Venus.bg предлагат следната опция. Ъглов диван Релакс – 190+260 см:ъглов диван

  • „Релакс“ представлява ъглов диван, подходящ за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • той разполага с метален механизъм функция сън с подматрак, за спокоен и пълноценен сън;
  • облегалката и подлакътниците са капитонирани;
  • има и ракла за багаж.

Елегантна и практична мебел, подходяща за модерното жилище. В сайта може да разгледате всички останали модели и да изберете вариант, който отговаря на изискванията ви.

Защо изборът на тапицерия е важен?

Тази мебел е доста обемна и съответно дамаската, с която е облечена е от особено значение. Производителите дават възможност на всеки клиент да избира от богат каталог, как да изглежда новият диван. Тапицерията би могла да е кожена или текстилна в зависимост от вашето желание. Помислете внимателно върху този аспект от покупката, тъй като ще бъдете в пряк контакт с тапицерията и тя трябва да е приятна на допир, да ви доставя удоволствие и най-вече да е подходящ цвят.

Интериорът ще се промени много в зависимост от това, каква тоналност изберете. Много потребителите се насочват към неутралните цветове като кафяво, бежово, сиво или черно, а по-смелите предпочитат открояващи се тонове, които привличат вниманието.