маса

Изберете холна маса, която идеално се вписва в интериора на дома ви

Когато дойде вълнуващият момент да избираме някаква нова мебел ни се иска да получим пълна информация за нея. Онлайн пространството ще ни предостави много, но ако открием полезни съвети винаги ще е от полза. Погледнете в каталога на https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси и забележете, че модерните артикули доминират. Това говори само за едно – потребителите залагат на съвременните и интересни форми, материали и функционалности.

Красиви и практични

От тази мебел основно очакваме да ни предостави удобна площ на която да поставяме различни неща. Много удобни са моделите снабдени с чекмеджета, рафтове или ниши. Нещата които в момента не ни трябват могат да бъдат спокойно подредения там. Освен красив декор в стаята, всеки който е посрещал гости знае, че на масичката може да се сервират храни и напитки. Понеже холът е някак домашна и уютна стая, точно там желаем да настаним приятелите си. В тези моменти всеки би се радвал да притежава холна масичка с разтегателен плот. Напоследък търговците предлагат и от този модел различни варианти. Дори от магазин venus може да закупите мебел, чийто плот се повдига и на височина. Тази функция е перфектна, когато има някаква почерпка, а масичката е ниска. В апартаментите където мястото никога не достига, такъв тип артикул може да се използва и като трапезна маса.Разтегателна холна маса

Разтегателна холна мебел TYMON с повдигащ механизъм препоръчана от venus:

  • Изработена от МДФ и масив бук;
  • Плотът е правоъгълен, снабден с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • За краката е използван буков материал.

Многофункционалният модел е прекрасен за днешните компактни апартаменти. Спокойно може да организирате трапезна зона във всекидневната, без това по никакъв начин да ви притеснява. Холната мебел е стилна и красива и би се вписала във всеки интериорен стил. Има мебели на които не отдаваме нужното внимание, а те са там и ни служат ежедневно.