маса

Защо изборът на холна маса е от такова значение

Щом настъпи моментът да търсим нови мебели за всекидневната сме особено развълнувани, тъй като това е любимата стая на всички в дома ни. Място, където сами или заедно си почиваме, гледаме телевизия, а дори посрещаме и гости. Естествено интериорът е важен и определящ за комфорта на семейството. Когато обаче сме открили основните мебели, като секция и диван. Стените са боядисани в любимият ни цвят и сме поставили завеси, килим се оказва, че нещо все пак липсва. Това е стилната и много необходима – холна масичка. Мебели Венус е партньорът, който ще ви помогне в избора и ще ви предостави огромно разнообразие от различни модели и варианти на тази мебел.

Подходящата форма на холната масичка е ключът към комфорта

Обикновено консултантите във Венус съветват да съобразим формата на холната масичка с меката мебел. Забелязва се тенденция повечето потребители да предпочитат правоъгълните модели. Днес диваните са доста големи и комфортни, а за да има всеки достъп до масичката тя е хубаво да бъде точно в продълговата форма. Още по-удобно е, ако тя е снабдена с допълнителен плот под основния или пък вградени чекмеджета. Винаги има дребни неща, които се чудим къде да приберем за да изглежда стаята подредена. Квадратните масички от своя страна също са практични, но пък заемат по- малко място и ви дават по-голяма свобода, когато преминавате. Кръглите модели Венус са симпатични и често се явяват помощен елемент. Изберете такава форма каквато усещате, че ще ви бъде най-удобна.Холна маса

Холна мебел Anna – моделът, който Венус ви представя днес:

  • Има правоъгълен плот от стъкло;
  • Краката са алуминиеви в черен цвят;
  • Разполага с допълнителен малък плот за вещи;
  • Елегантен модел подходящ за всеки хол от Венус.

Холната маса винаги е била неизменен артикул в нашите домове. Едва ли някой може да си представи да седне удобно на дивана пред телевизора и да няма къде да остави дистанционното, телефона или напитката си. Изберете стилна мебел от Венус и я използвайте с удоволствие.