маса

Как да открием холна маса с дизайн който да впечатлява

Най-бързият и лесен начин да обновим интериора в дневната си е като подменим холната масичка. Тя е декоративен елемент, който разбира се изпълнява и своите важни функции. С една такава промяна в помещението, ще внесете нов модерен полъх. Това е най-лесният начин да направите промяна, без да инвестирате огромни суми. Атрактивна маса за хол Венус може да откриете в каталога на търговеца веднага. Разнообразието, което ви очаква е впечатляващо, а интересните модели са перфектното допълнение за дома ви.

Съвременните модели холни маси са перфектно изглеждащи и елегантни

Днес дизайнерите акцентират върху минимализма и детайлната изработка. Красиво стоящи стабилни крака, изработени от естествена дървесина се допълват от прекрасни плотове в най-различни форми и материали. Срещат се такива направени от плоскост MDF с интересна декорация или закалено стъкло. Вариантите са разнообразни, а клиентът може да комбинира холната масичка с останалите мебели в помещението. Конструкциите на модерните артикули са извити, комбинативни и много подходящи за интериора на градското жилище. Ако обичате да поставяте върху тази мебел повече неща, изберете подходяща форма и размер. Елипсовидните и правоъгълни модели са едни от най-предпочитаните от клиентите. Ако пък сте почитатели на скандинавския стил мебелиране, тогава помощните масички са правилният избор. Те са компактни, прибират се една под друга като в същото време при нужда могат да бъдат поставени, където ви е удобно.Холна маса

Холна маса MDF А004-14 череша / стъкло от Венус:

  • Ниска холна маса с конструкция от MDF в цвят череша;
  • Плотът е със закалено прозрачно стъкло;
  • Комбинацията между два материала прави артикулът много интересен и с висока декоративна стойност.

В каталога на онлайн магазин Венус, ще намерите изключително много комбинации и модели. Търговецът се е постарал да задоволи вкусовете на всеки клиент и да обхване максимално много стилове. Декорирайте жилището си с красива и практична мебел, която ще подхожда на интериора и ще показва добрият ви вкус.