секция

Новите модели секции и тяхното място в жилището

Дневната винаги е била любимо място на семействата, защото там се отпускаме най-много и си почиваме гледайте любимите си филми, слушайки музика или просто разговаряйте помежду си. Интериорът разбира се е важен, и всяка една мебел оказва влияние върху нашия комфорт и настроение. Една от най-важните мебели в помещението е секцията. Тя заема значително място от стаята и трябва да бъде избрана много внимателно, за да се чувстваме наистина обградени от красиви артикули. Погледнете най-новите модели в сайта на https://www.venus.bg/секции/секции-за-хол-и-дневна и обърнете внимание как с годините този артикул се променя.

Защо модулните секции станаха неимоверно популярни

Ако говорим за дневната, там естествено трябва да има мека мебел на която да се настаним удобно. Наличието на секция също е задължително, защото обикновено на тази конструкция поставяме любимия телевизор. Актуалните модулни системи промениха много визията и функционалността в стаята. Те се състоят от различни по размер елементи, които могат да бъдат монтирани в зависимост от вашето желание. Това прави цялостната концепция на тази мебел много раздвижена и до известна степен индивидуална. Вече няма да виждате тези големи тромави конструкции познати от миналото, а ще имате съвсем различно усещане в помещението. Независимо, че изглеждат като декоративен елемент, модулните елементи са и доста функционални. Притежават достатъчно шкафове и пространство, където бихте могли да подреждате различни вещи.

Как лесно да изберем подходящ модел

Щом разгледате онлайн каталога на Venus.bg, ще забележите, че изборът е наистина много богат, и за да намерите подходящия артикул, трябва да спазите определени изисквания. Едно от най-важните е размерът на помещението и архитектурните му особености. За модулните секции няма ограничения и могат да бъдат монтирани по най-различен начин и конфигурация. Все пак е нужно да знаете с какво пространство разполагате, за да може да прецените точно модела. Представяме ви вариант, който допада на голяма част от клиентите. Модел Емина 2 – Дъб суров/Черно шагре:холна секция

  • Модулна конфигурация за обзавеждане на хол или дневна;
  • Шкаф за телевизор с две ниши и шкафче;
  • Етажерка с две ниши;
  • Два шкафа с витрина;
  • Модулите не се свързват един към друг, което ще Ви позволи да ги подредите по Ваш избор;
  • За изработката на модела се използва висококачествени МДФ и ПДЧ, в цветовете са бяло гланц и бяло.

Артикул, който ще внесе изключително  удобство в дома ви благодарение на практичните модулни елементи. Изберете модерна секция за хол, която ще създаде уютна атмосфера в дома ви. Качествената изработка на артикулите е предпоставка за това, да ги използвате дълго време.