Разхладете се през лятото с климатик от OXM!

Някои обичат жегата, други не. Ако питате нас, най-приятните сезони от година си остават пролетта и есента, през които нито се сковаваме от студ, нито пък се задушаваме от прекалено топлото време! Също така, по време на тези два преходни сезона, не се налага да включваме и отопление, или поне не постоянно. Респективно, сметките драстично намалят, а ние най-накрая си поемаме глътка въздух от непосилните разходи за климатизация…

Каквото и да си говорим, обаче, лятото си остава силно предпочитан пред зимата сезон. Тогава не само, че не ни е студено, ами и имаме много повече възможности за пълноценна релаксация. Можем да отидем някъде на почивка, можем да седим по цял ден плажа и да се препичаме под жаркото слънце, а също така сме се отървали и от разходите за парно, или друг вид отопление!

перка

Последното не е никак малка причина да заобичаме още повече топлите месеци, просто защото никой не си пада по плащането на сметки. Характерно за периода от Октомври до края на Март е, че непрекъснато включваме някакъв електроуред, с който да се сгреем когато ни е студено. За офисите важи същото. Там също както у дома, се налага да работи поне един климатик, който да направи помещението приятно и комфортно за пребиваване, а и наред с това да вентилира застоялия се въздух. Ако това отсъства, рискуваме да се измъчваме през 8-часовия работен ден, а в някои от случаите дори да не успеем да свалим и палтата си!

А може би просто не сте си купили правилни климатик… Може би имате някакъв в дома и в офиса, но поради факта че големината му не съответства на квадратурата на стаята, целодневната му работа не дава никакъв резултат. Чудим се как е възможно това, при положение че миналия месец сме платили такава голяма сметка за ток и започваме да обмисляме варианти за подобряване на ситуацията.

Да прибавите още един отоплителен уред към вече съществуващия съвсем не е опция… Това още повече ще ви натовари финансово, a теглейки чертата в края на месеца ще предпочетете да си облечете още едно яке, вместо да занулявате банковата си сметка! Дори ще сте готови и да смените жилището си, защото ако продължавате по този начин, просто няма да му излезе края…

Не правете нищо едно от тези неща и просто си сменете климатика. Толкова е просто – отивате до магазина, консултирате се с продавача и намирате най-правилното решение според нуждите ви. Ако и тогава резултатът не ви удовлетвори, можете да мислите за други опции, но поне опитайте! Започнете промяната от онлайн магазин за климатици OXM!

Да изберем правилния магазин е равносилно да купим идеалния за нас климатик. Някои от моделите се продават в почти всеки един търговски обект за електротехника, но не всеки от тях може да ни предостави качествено обслужване и нужните отстъпки. А всеки клиент иска именно това, нали… Когато купим нещо на добра цена, подкрепено с вежливо отношение от страна на персонала, то ни носи двойно удоволствие, отколкото ако сме се възползвали от някоя отстъпка, но пък продавачът се е отнесъл нелюбезно… Затова си направете списък от лоялните магазини за климатици и най-вече вижте кои от тях имат положителна обратна връзка от страна на клиентите!

За да си купите най-подходящия климатик, първо кажете на продавача колко квадрата е вашето жилище, или офис. Изхождайки от там, ще се ориентирате какъв вид климатик би ви бил най-полезен. Те са няколко типа, като най-често използваните за дома и малки офиси са конвекционалните и инверторните. За магазините с по-голяма площ, или пък заведенията, са подходящи колонните, които обхващат по-голяма квадратура и отопляват по-качествено!

Климатикът е техника от 1-ва необходимост през летния сезон. Без нея, надали бихме оцелели в 30-градусовите температури, характерни за Юли и Август! Дори и да не обичате да работи климатик, когато сте в стаята, поне можете да го пуснете, за да разхлади, докато ви няма. След като влезете отново в помещението, ще почувствате приятна хладина, която обаче бързо си отива. – Нормално явление за летните месеци!

Помните ли, че навремето хората са ползвали само добрите стари вентилатори, които са имали функцията просто да раздвижат въздуха и подобно на вятъра да ги разхлаждат леко… Но те по нищо не могат да се сравнят с работата на климатика и затова да предпочетете вентилатора пред модерния климатик би било наистина странно! И все пак има хора, които живеят с миналото и не желаят да се впишат в 21-век посредством използването на модерните технологии…

сгради с климатици

Разгледайте климатици варна цени и изберете вашия още днес. Дори и да не живеете в морската столица, можете да получите стоката по куриер. Не е дори нужно да излизате и от дома, за да се сдобиете с нов климатик, а това е супер голямо удобство за заетите хора. Онлайн търговията е вече силно развита и дефакто можете да имате каквото си пожелаете само с един клик на вашата мишка. Ако не сте пазарили по този начин досега, нуждата от нов климатик е много подходящ повод да опитате. Знаем, че ще ви хареса и следващия път отново ще изберете този метод на купуване!

Внесете прохлада в дома си през лятото и си купете качествен климатикк онлайн. Остава много малко време до настъпването на жегите, дори сега да не ви се струва така. Не забравяйте и че пролетта в България е съвсем кратка, понякога дори траеща не повече от месец и изведнъж температурите се покачват до цели 30 градуса! В този случай се чудим как при положение, че само допреди няколко дни климатикът ни е работел на зимен режим, изведнъж трябва да го настроим на летен… Разликата в температурите е много драстична, а ние не можем да смогнем и да вадим летните дрехи от шкафа!

Трябва да помислим за комфорта в жилището ни независимо от това какъв е сезонът навън. Дори и да е късна пролет, или ранна есен, си осигурете подходящ климатик, който да регулира температурата при нужда. Дори и да имате потребност от леко затопляне на помещението и то инцидентно, с подходящия климатик в наличност, ще можете да постигнете желаните градуси. Много често искаме да повишим/понижим съвсем малко температурата в стаята, но пък нямаме подходящия електроуред. Климатикът ще ви даде тази възможност!