дерматология

Красота и здраве – доверете се дерматолозите от Мирабел Бургас

Има толкова много начини да се погрижиш за това изглеждаш доста по-млад. Сред тях разбира се, са естетичните терапии, които се прилагат в специализираните дерматологични центрове. Изключително висок е процента на пациенти, които предпочитат да поверят разкрасяването си на дерматолози и експерти, отколкото на лица, които са завършили съмнителен курс и има самочувствието, че могат да поставят ботокс или филъри безпроблемно. Всъщност всяка една естетична процедура, която касае дерматологичното здраве ви препоръчваме да приложите в квалифицирана клиника, предоставяща нужните условия и стерилна среда. Всяка една грешка може да ви струва скъпо и дефекта, който ще получите може да се превърне в сериозна емоционална или здравословна травма. Именно затова днес ще ви запознаем с център по естетична дерматология Мирабел Бургас, основана от едно от светилата в тази област у нас, а именно дерматолога д-р Недялко Драголов.

По-млади и красиви

Твърдението, че красотата изисква доста жертви, а освен това ще се наложи да изтърпите и известно количество болка не е приоритет за специалистите от клиниката на д-р Драголов. Модерна апаратура, доказана козметика, прилагане на терапии и доказани практики за разкрасяване са само малка част от професионалните услуги, които могат да бъдат извършени под пълен контрол. Доста голям е интереса към поставянето но ботокс, тъй като този токсин има възможността да се справи дори с онези бръчки, които вече трайно са се появили върху лицето ви.поставяне на ботокс

Ботокса и поставянето му в определени зони е тип инжекционна терапия, при която обаче се изисква особено внимание, опит и познания. Не се подвеждайте от оферти от козметични салони, в които ще ви предложат ниска цена на поставяне на ботокс Бургас. Рисковете, които крие нерегламентираното инжектиране с този токсин може да доведе до сериозни увреждания. Ако търсите цена, която да оправдае качеството на услугата то именно в клиника Мирабел Бургас от опитен професионалин дерматолог можете да получите най-високо качество, безполезнено и напълно безопасно поставяне.

Ползите от експертната намеса при ботокс терапиите са:

  • Ефективност от инжектирането но бутолинов токсин;
  • Ефекта е временен, което предполага, че ако не сте очаровани от начина, по който изглеждате след терапията то няма нужда от повторно поставяне;
  • Поставянето на ботокс е напълно безболезнено и не се налага да бъде поставена упойка, която да намали дикскомфорта.

За да се избегне нежелан страничен ефект се препоръчва поставянето на ботокс да бъде направено от професионален лекар дерматолог.

Какво съветва дерматолога д-р Недялко Драголов

Безспорен факт е, че почти винаги цената се аоказва решаваща при прилаганите средства за разкрасяване. Но истината е, че ковек не бива да подлага на риск своето здраве. за да бъдат резултатите оптимални и винаги такива каквито ги желаете не подценявайте квалификацията на лицето, което ще се заеме с прилагането на съответната терапия. Ето защо е важно да се доверите на дерматолог – Д-р Неялко Драголов съветва винаги да се водите от това, че рискове дори при най-безобидните процедури има и те могат да доведат не само до влошаване на визуалния ви облик, но да окажат неблагоприятни последици и върху здравословното ви състояние.

Със сигурност експерт като д-р Неялко Драголов ще препоръча вариант, който напълно да отговори на вашите приоритети и желания, но изцяло подложени на обстоен дерматологичен преглед и при нужда извършване на тест за алергии.

С професионален екип и център, който е оборудван с най-модерна апаратура за прилагане на лечебни и естетични терапии си гарантирате:

  • Пълна безопасност;
  • Грижа за здравето;
  • Професионално индивидуално отношение спрямо прилаган метод на лечение или естетична процедура;
  • Безболезненост;
  • Винаги положителни резултати;
  • Цени, които са съпоставими с качеството на услугата.

С Мирабел Бургас и екипа на дерматолога д-р Неялко Драголов получавате само най-добрите услуги.