матрак с елегантен дизайн

Какъв матрак да изберем за повече комфорт

Знаете колко е важно удобното и комфортно легло, обаче то не би могло да изпълнява своята функция, без един качествен и удобен матрак. Основният избор, който стои пред вас е дали да предпочетете еднолицев или двулицев модел. Ако вашето легло е подходящо повече за еднолицев матрак, ви препоръчваме да разгледате подходящи модели на страницата на https://www.venus.bg/матраци-и-възглавници/еднолицеви-матраци и със сигурност ще предпочетете някой от тях. Те са произведени от модерни материали, които допринасят много за вашия качествен сън и спокойна почивка.

Кое прави еднолицевите матраци venus подходящи за всяко домакинство

Те се наричат така, защото могат да бъдат използвани само от едната си страна. По правило са малко по-твърди от двулицевите, защото при направата им в тях се поставя дървена рамка, през която напречно има дъски. Накратко казано, еднолицевият матрак venus представлява мек пълнеж с пружина или дунапрен, поставен върху твърда рамка. Основното което прави тези модели предпочитани от всички е това, че са наистина икономични. Спестявате определена сума от това да купувате отделно подматрачна рамка. Това, че еднолицевите матраци се предполага да са с по-малък срок на експлоатация не означава, че при едно внимателно използване, той не може да бъде удължен.матрак

Еднолицев матрак venus модел – Felia Pocket:

  • Предложеният днес модел е ортопедичен с пружинен пакет „Pocket spring“;
  • Пълнеж от полиуретанова пяна;
  • Матракът предлага една добра проветривост с грижа за вашия комфортен сън;
  • Дамаската е с вплетени сребърни нишки – антибактериален и антиакарен е;
  • Получавате 5 години гаранция и възможността да изберете размер, който съответства на вашето легло.

Днешните модели еднолицеви матраци venus са чудесен пример за това, как модерно изработените артикули, могат да внесат така търсеното удобство, благодарение на което ще се събуждате отпочинали и в добро настроение. Ако искате да усетите удоволствието от спокойния нощен сън – купете вашия матрак от магазин venus!