маси

Помощни маси за разнообразяване на скучния интериор

Помощните декоративни масички са изключително популярни елементи, които имат своята роля в интериорната концепция не само на дома, но също така офиса, ресторанта, кабинета, хотела. С помощта на такъв мъничък, но особено очарователен елемент успявате да уловите и настаните шикозно излъчване и уют в помещението. Точно поради тази причина днес искаме да ви срещнем с едни от най-удивителните  идеи, от които и вие да си изберете нещичко за дома или работното място, защото с https://www.mebeliarena.bg/маси/помощни-декоративни-кафе-маси разполагате с лекотата да усъвършенствате и разнообразите обстановката.

Идейни помощни масички

За разлика от холните маси популярните като помощни или още маси за кафе са доста гъвкави като решения. Те са толкова практични, че могат да се впишат във всяка домашна или бизнес зона, а освен това с малките си размери се оказват и едни от най-лесните за адаптация. От Мебели Арена ни представят учудващо стилни и издръжливи на натоварване масички, впечатляващи ни с фантастичния си стил и дизайнерски подход:Комплект 3 бр. помощни маси REYHAN

  • Помощни масички REYHAN

Колекцията се състои от три броя маси, които са доста интересни поради това, че за изработката им са използвани метални елементи и МДФ. Трите миниатюри са в различни размери, което позволява да ги композирате в интериора така, че да ви бъде приятно и удобно. Те са толкова функционални, че можете да ги използвате на терасата или вместо нощно шкафче до леглото си;

  • EFSANE масички

Още една тройна мебел, която би направила живота ви доста по-лек. У дома, в офиса, на балона с тези влагоустойчиви, изработени от МДФ помощни масички ще получите онзи очарователен интериорен почерк, който търсите. Напълно разбираема е защо има такъв невероятен интерес към този модел, защото освен функционални те са невероятно красиви и подходящи за помещения с различно предназначение.

Мебели Арена се стараят винаги да предложат на своите клиенти арсенал от идеи за уютен и красив дом, а ето, че с помощните масички от каталога си ще ви осигурят хармонията, която ви липсва.