Плот

Мебели Арена с удивително предложение за перфектния плот за вграждане

Имате намерение да инсталирате в кухнята си стъклокерамичен плот и в момента проучвате производителите на такива. Хубаво е да сондирате мнение и да се запознаете с отзивите на повечето потребители, които от известно време имат такива и могат да дадат реална представа от извора. Кои са икономични, които са най-функционални и кои наистина си заслужават инвестираните пари? След щателното проучване, което сте провели със сигурност сте стигнали до извода, че котлона трябва да бъде стъклокерамичен, да е със сензорно управление и да е на марката PYRAMIS. А за онези от вас, които все още се колебаят представяме модел, който наистина ще надхвърли очакванията им. В мебели арена – 58HL 4004 е модела плот за вграждане на бранда PYRAMIS, който ще  разкрие кулинарния ви потенциал.

С какво 58HL 4004 е по-добър от останалите

За да се вземе решение да бъде избран точно този конкретен модел наистина са нужни основателни причини. на първо четене виждаме, че цената на модела е изключително достъпна. Дали обаче това не означава компромис с качеството? Когато става въпрос за гръцкия бранд PYRAMIS, който е един от световните лидери в производството на електроуреди и кухненски мивки не можем да си представим понижен стандарт на изработка, така че съмненията ни в това отношение бързо биват разсеяни. Пристъпваме към следващите обещаващи характеристики акцентирани от мебели арена, които също впечатляват със своята съобразителност:Плот с котлони

  • Кухненски плот за вграждане със стандартни размери, което му позволява лесно и бързо адаптиране на мястото, което сме избрали;
  • Перфектна стъклокерамика, която е изключително здрава и устойчива на надраскване и удар;
  • Прецизно сензорно управление за лекота при работа и без никакви физически усилия;
  • Нагревателни зони 3+1, което дава възможност за ползване и на по-големи от стандартните съдове при готвене като тези а правенето на палачинки например.

Допадат ли ви тези основни качества на 58HL 4004, които откривате в каталога на мебели Арена? Ако отговора е положителен то сега е момента, в който можете да поръчате с един клик плота на вашите кухненски мечти.