компактно портманто

Какъв е най-правилния подход при организиране и обзавеждане на антре

Гамата продукти, с които може да бъде обзаведено едно антре не се свеждат само до шкаф за обувки и закачалка. Със сигурност това, което много клиенти търсят е нещо по-елегантно и удобно като мебелиране, създаващо усещане за гостоприемност и уют още с отварянето на входната врата. Напълно разбираем е интересът към онлайн предложенията, които несъмнено се отличават с повече иновативност и креативност. Виж тук какво представят в своя каталог за мебели за коридор от магазин Арена и се увери, че е много по-лесно и приемливо да инвестираш онлайн в различни и адаптивни решения.

Роля на антрето

Няма как да стигнете до вътрешността на дома без да преминете през коридора. Входа на едно жилище е изключително важен и на него разчитаме да създаде приятно впечатление още с първата крачка, която ще направим. Изисканост, функционалност и удобство – ето такава е ролята на антрето за всеки дом. А това предопределя взискателността, която все повече клиенти прилагат с оглед на това да инвестират в:

  • Качествени мебели;
  • Адаптивни модели;
  • Функционални решения.

Важно е първото усещане, което ще предизвика отварянето на входната врата да бъде свързано със спокойна и приятна обстановка, допринасяща за подредеността на вещите, които оставяме тук на съхранение.

Как да го обзаведем

портмантоДоста трудности може да предизвика обзавеждането и организирането на антрето и коридора. Всъщност основните причини за това се крият в минимални габарити на общата площ. Свен това трябва да се съобразите и с това къде има врати и да предвидите пространство за тяхното безпроблемно отваряне. И на практика се оказва, че разполагаемата площ, където да бъдат позиционирани мебелите е толкова минималистична, че всеки порив за избор на прекрасна мебел може да се окаже непостижим.

Насоките, които представят на вниманието ни опитни специалисти касаят основно следните фактори:

  • Инвестиране в такива мебели, които могат да заемат малко площ, но пък да са с добра вместимост. Пример за такава коридорна мебелировка са високите шкафове за обувки, които не успяват да обхванат площ към тавана и по този начин да не отнемат от подовото пространство.
  • Изберете стенни, а не подови закачалки. Ето един вариант, който също компенсира от липсата на площ. Изключително ефектни и надеждни са тези решения и се приемат като компоненти, на които можете да разчитате за да подредите достатъчно облекла;
  • Светлите нюанси и огледалните повърхности са оптическите щрихи, на които да се доверите. Така имате възможността да си осигурите по-свежо и просторно излъчване.

Още интересни идеи за координирането на коридорното пространство можете да откриете в каталога на магазин Арена.