офис стол

Как да изберем удобен и практичен офис стол

Хората на които се налага да прекарват голяма част от деня си пред компютър  често страдат от схващане и болки в кръста и гърба. Дългото време прекарано в еднотипна поза винаги оказва своето влияние, особено когато не сме настанени достатъчно удобно. Препоръчително е да се снабдите с комфортен и ергономичен офис стол, който да облекчи тези оплаквания и да ви донесе релаксация. Модерните артикули, които ще откриете в каталога на Венус са изработени от висококачествени материали и са снабдени с достатъчно механизми.

Кои са характеристиките на качествените артикули

Когато избирате подобна офис мебел трябва да обърнете внимание на това как е направена и какви удобства ще ви предложи. Конструкцията трябва да бъде достатъчно здрава и надеждна и задължително да проверите колко килограма издържа офис столът. Колелцата ви дават определена мобилност и така няма да се налага да извършвате излишни движения когато сте на бюрото си. Подлакътниците също не са за пренебрегване, тъй като ръцете през деня омаляват и е добре да има къде да ги поставите на комфортна височина. Другите механизми, които присъстват при един качествен артикул са възможността да повдигате седалката спрямо вашата височина и да регулирате наклона на облегалката. Качествените офис столове могат да бъдат застопорявани в тази позиция и не се налага всеки ден да регулирате параметрите.

Какви са предимствата на директорските модели

Определено е добре да инвестирате във висококачествен офис стол, който още с външния си вид впечатлява. Директорските модели са малко по-големи от класическите работни и са снабдени с по-прецизни и разнообразни механизми. Тапицериите са меки на допир и луксозни, като може да избирате между кожа, текстил или мрежа. Венус ви предлага следния модел. Ергономичен президентски офис стол FREDO с мрежа и подлакътници – Тъмносин:президентски стол

  • Президентски модел „FREDO“ е с множество допълнителни функции, като коригиране на височината на стола и дълбочината на седалката го правят идеален избор за всеки човек, без значение от неговия ръст;
  • Конструкцията е изградена от алуминий и полипропилен;
  • Седалката е решена с мек пълнеж, облечена с висококачествена дамаска;
  • Облегалката от изключително здрава мрежа.

Тези модели ви предоставят много повече удобства и сте настанени наистина подходящо. През дългите часове докато сте пред компютъра няма да усещате никакъв дискомфорт.

Препоръчваме ви да поръчате подобен офис стол от интернет магазина, тъй като има редовни намаления и може да намерите артикула на изключително достъпна цена. Моделите са актуални и редовно се обновяват. Това е сигурна предпоставка, че купувате модерен и функционален модел.