обеци

Модерна система за поставяне на мигли

Привет дами, днес ще обърнем внимание на вашия пленителен поглед, а за да бъде той така неустоим трябва да се погрижим за нашите нови мигли. В последно време широко популярна сред гразциозната аудитория е един хитов козметичен похват за поставяне на мигли,  който набра много широка популярност у нас. Всъщност те са два основни метода, но познатия до сега беше само ,посредством поставянето на косъмчета удължители един по един . При тази методика на изпълнение миглите са бяха сътворени от копринени влакна и се апликират мигличка по мигличка за вашите истински ресници. От скоро обаче навлезе още един интересна разработка от естествен материал, а именно най -модерните и известни напоследък мигли от козина на сибирска норка . При тях косъмчето е още по меко и нежно. При самата техника също има модернизация и един още по-ефективен метод също навлезе у нас известен като 3D мигли.

kozmetika-blog

Тази процедура е последен писък технология а,  поставянето на удължителите се усъществява след като в сноп от три , четири или дори повече импланти се закрепят за клепачите ви и така предават невиждан и още по- ослепителен завършек на ресниците. По статистика от последните месеци по-голям процент от жените предпочитат именно този метод за прилагане, заради способноста му да се апликират много по-значителен за обема на миглите, брой косъмчета. За разлика от познатия до сега метод където всяка мигла се поставя по отделно, тук самите импланти отново са по тънки и с по леко тяло а ефекта е още по- изумителен и ще се обедите в това. Научете по-подробна информация и вижте къде можете да намерите невероятно качество на услугата за поставяне на естествени мигли София.

Самата форма и дължина на миглите сами може да си изберете , според това коя извивка и размер ще паснат най- добре на формата на окото ви. Процедурата се осъществява от професионално лице и със сигурност ще ви помогне и при избора на конкретно решение. Другата важна подробност в която трябва да ви уверим е че, няма и най-минимален риска за вашия дискомфорт по време и след процедурата. Използват се материали които са напълно безобдни за кожата. Лепилата не предизвикват раздранения, тъй като са с противоалергичен ефект и със много силен ефект. Самите те са хирургически.

Трябва да знаете обаче нещо много важно, след самата процедура вие трябва и да подържате миглите си, като на всеки един месец след масата процедура, е задължително да се извършва запълване на празните места на косъмчетата от собствените ви мигли. Някои от тях ще паднат-добре знаете че това е неизбежно, защото живота на природните клепки е много кратък.Те се възстановяват от нови разбира се, и за това е важно да се оформят, като самата процедура на профилактика трае около 45 минути. А основната е между два и три часа, в зависимост от обема на желаните от вас ресници.